Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek az érzékenységem...

Mit tegyek az érzékenységem ellen?

Figyelt kérdés

Szó szerint minden sz@rért sírok. Most nem lesz két hétig közös szabadnapunk a párommal, azért sírtam. A munkahelyem miatt lassan napi rendszerességű lesz a sírás (megalázó valahol a munkahelyem). Felfogom, hogy örüljek, amim van, de többet szeretnék (pl.: más munkahely, de most meg vagyok "kötve"). Az idiótaságom miatt összetörtem az álmomat. Amiatt is emésztem magamat már két éve. Nem vagyok boldog, és erről csak én tehetek. Szegény párom nem sokszor lát mosolyogni, de olyan kevés időt töltünk együtt :( Hogy tudjak megkeményedni? Hogy ne érdekeljenek a körülmények, robotoljak, és évek múltán majd csak jobb lesz? Pozitív hozzáállás sem sokat segít. Egyre rosszabb.

23/L

2012. júl. 16. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Találd ki, hogy lépsz tovább a megalázó munkahelyről. Egész más lesz úgy tűrni, hogy tudod meddig és miért.

Egyébként pontosan egy cipőben járunk, ezt a kérdést én is kiírhattam volna.

2012. júl. 16. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Ugye milyen nehéz?

Tudom, hogy szeptemberig, maximum október végéig leszek itt. Utána külföldre tervezünk menni. Ha itthon meggyőződtem, hogy el tudok helyezkedni a szakmámban kint.

2012. júl. 16. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha külföldi életet terveztek oda végképp kell valamennyi keménység, mivel sok negativummal is jár (föleg az elsö 1 év), sokan nem birják.

Nem igazán tudok ötletet adni hogy hogyan lehetne de mindenképp csak a javadra válik ha erösödsz manapság a gyengéken átgázolnak:( Az viszont biztos hogy ezen csak Te tudsz változtatni és csak rajtad múlik a dolog.

2012. júl. 16. 23:01
 4/4 A kérdező kommentje:
S hogy tudnék megkeményedni?
2012. júl. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!