Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Be lehet feküdni önkéntesen a...

Be lehet feküdni önkéntesen a pszichiátriára? Csak pihenni szeretnék!

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 20:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

És úgy érzed,ez segíteni fog?Megold valamit?Mert ha úgy érzed igen,akkor menj,de a párodnak hidd el,ez maga lesz a pokol.És ha egyszer ebbe belekóstolsz,utána mindig hozzányúlsz ehhez a lehetőséghez.Olyan mint a drogosnak a kábszer.Ő pedig ezt nem fogja bírni.

(Ugyanaz vagyok)

2009. júl. 11. 22:02
 12/23 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy neki is rossz és ez igen önző dolog,de az sem jobb,hogy e miatt megy tönkre a kapcsolat!Érezted már úgy,hogy a könny állandóan "készen áll" a szemedben és szinte már csípi?És ez csak egyre rosszabb lesz mert egy tehetetlen f@asz vagyok!És ezért utálom magam!
2009. júl. 11. 22:07
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltál már valami gyógyszert?Magne b6,homeós bogyó,tea...akármi.Vagy írathatsz fel háziorvossal is valamit.
2009. júl. 11. 22:08
 14/23 A kérdező kommentje:

Magne B6-ot írtak egyszer,de csak annyival lett jobb,hogy 1 nap nem 20x voltam ideges hanem 19x!Nem javított sok mindent!Csak nem fájt a gyomrom!A kedvem és minden egyéb változatlan!

Van életcélom,nem is egy!De nem tudok még a közelébe sem férkőzni!

2009. júl. 11. 22:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérsz a párodtól segítséget?Miért nem támaszkodsz rá?Ha választhatna,hidd el,inkább segítene,mintsem oda kerülj.El kell fogadnod az emberek segítségét,mert másképp nem megy.Anyám után én is bekerültem egy időre...tudod mit segítenek az orvosok?Fákat kellett rajzolnom,meg arcokat,mint a gyerekeknek...olyan üres tekintettel néztek rám,és folyton azt kérdezték ha sírtam hogy mi a baj...pedig magam sem tudtam,csak sírtam.Nem értenek meg.Csak az érthet meg,aki szeret.
2009. júl. 11. 22:17
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem tud segíteni...sokszor ő is hibáztat,hogy hát neki is rossz!De ez nem ugyanaz!Megvigasztal és 10 perc múlva minden ugyan olyan!
2009. júl. 11. 22:20
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szeretnélek lebeszélni erről,de szerintem ezt te már eldöntötted.Csak remélni tudom,hogy találsz ebből kiutat.Ehhez viszont nem feltétlenül kéne kartont nyittatnod a pszichiátrián.Örök nyom marad,és a ˝kinti világban˝ sajnos nem fog változni semmi.

Nem akarok papolni,mindössze megszakad a szívem,mikor ugyanazt látom,mint ami velünk történt.

2009. júl. 11. 22:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Akkor elég lenne egy pszichológus is?Beszélgetni is akarok,nem csak gyógyszereket!
2009. júl. 11. 23:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre csak pszichológushoz menjél.

A gyógyszerekre nagyon könnyű rászokni - és onnan csak akkor van visszaút, ha nagyon akarod. De miért akarnád nagyon, mikor az nehéz?

2009. júl. 12. 02:41
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg!Mit veszíthetsz?

Gyógyszereket én is szedtem amikor kórházban voltam,meg utána fél évig.Nehéz leszokni.De ha nincs más választás,még midig azt mondom,inkább a gyógyszer,mint a menekülés.

2009. júl. 12. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!