Be lehet feküdni önkéntesen a pszichiátriára? Csak pihenni szeretnék!
És úgy érzed,ez segíteni fog?Megold valamit?Mert ha úgy érzed igen,akkor menj,de a párodnak hidd el,ez maga lesz a pokol.És ha egyszer ebbe belekóstolsz,utána mindig hozzányúlsz ehhez a lehetőséghez.Olyan mint a drogosnak a kábszer.Ő pedig ezt nem fogja bírni.
(Ugyanaz vagyok)
Magne B6-ot írtak egyszer,de csak annyival lett jobb,hogy 1 nap nem 20x voltam ideges hanem 19x!Nem javított sok mindent!Csak nem fájt a gyomrom!A kedvem és minden egyéb változatlan!
Van életcélom,nem is egy!De nem tudok még a közelébe sem férkőzni!
Annyira szeretnélek lebeszélni erről,de szerintem ezt te már eldöntötted.Csak remélni tudom,hogy találsz ebből kiutat.Ehhez viszont nem feltétlenül kéne kartont nyittatnod a pszichiátrián.Örök nyom marad,és a ˝kinti világban˝ sajnos nem fog változni semmi.
Nem akarok papolni,mindössze megszakad a szívem,mikor ugyanazt látom,mint ami velünk történt.
Elsőre csak pszichológushoz menjél.
A gyógyszerekre nagyon könnyű rászokni - és onnan csak akkor van visszaút, ha nagyon akarod. De miért akarnád nagyon, mikor az nehéz?
Próbáld meg!Mit veszíthetsz?
Gyógyszereket én is szedtem amikor kórházban voltam,meg utána fél évig.Nehéz leszokni.De ha nincs más választás,még midig azt mondom,inkább a gyógyszer,mint a menekülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!