Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugye néha másoknak is van...

Ugye néha másoknak is van ilyen hülye ijesztő érzése?

Figyelt kérdés
Arra gondolok ,hogy néha így rámjön ,hogy lehet hogy ez nem is a valóság bla bla. Például ha álmodok valami hülyeséget amire egész nap emlékszem és mondjuk a nap valamely szakaszában eszembe jut és filózok rajta akkor ilyen hülye érzésem lesz és ilyen valóságtalannak élem meg a való életet. Ez nagyon rossz , de van ,hogy egy ilyen témájú film miatt jön elő vagy csak úgy random. Leginkább akkor ha sokat vagyok itthon vagy egyedül.
2012. júl. 4. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
van...
2012. júl. 4. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Inception :D
2012. júl. 4. 23:40
 3/9 A kérdező kommentje:
nagyon vicces... pont az volt az a film ami után 1 napig ezen paráztam.
2012. júl. 5. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Arra írtam, hogy az is egy ilyen film. Egyébként ezen nem kell parázni, sokkal több minden van a világban, mint amennyit felfogunk. Mindenki a saját valóságát teremti meg, nem tudhatjuk mi a valódi és mi nem.
2012. júl. 5. 00:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen mindenkivel előfordul néha. Derealizációnak hívják, de mivel neked ez csak ritkán fordul elő, teljesen természetes. Nincs semmi gond. :)
2012. júl. 5. 01:10
 6/9 A kérdező kommentje:
nem ez nem derealizáció. én már csak tudom nekem 1 éve az van járok is pszichológushoz , de amióta normális életet élek egészen javuló félben vagyok. bár lehet hogy mégis az csak valami erősebb roham
2012. júl. 5. 01:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Pedig ez akkor is derealizáció. Ha pontosan leírtad a tüneteidet, akkor tuti az. Hidd el, tudom. Nekem DPD-m van másfél éve, elég pontosan tudom, milyen. Néha előfordul, főleg a kezdeti időszakban, hogy beparázik az ember a saját gondolataitól. Írtad, hogy leginkább olyankor fordul elő, ha sokat vagy egyedül. Ez is ezt mutatja. Van időd gondolkodni, és beparáztatod magad.
2012. júl. 5. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy tizenkettő-tizenhárom éve, kiskoromban sűrűn előfordult ez az érzés, de már régen elmúlt, a nélkül, hogy bármit tettem volna.
2012. júl. 9. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem ezt az érzést.Én elképzetem magamnak egy életet. Mindig képzelem hogy az van. Így sokkal jobb. Minden annyira össze van kavarodva. Nem tudom hogy fogom kibírni. Segíts! Hol vannak a húgaim?
2012. júl. 28. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!