Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy gyógyítsam ki magam a...

Hogy gyógyítsam ki magam a gyerekes félelmekből? Hogy híják ezt a fajta félelmet?

Figyelt kérdés
Lassan 18 leszek, de nem tudok sötétben elaludni, este szaladnom kell a folyosón mert szinte érzem, hogy valami mindjárt elkapja a tarkóm, ha benyúlok a szobába, ahol sötét van és felkapcsolom a lámpát félek, hogy valami elkapja a kezem. Ha becsukom a szemem zuhanyzáskor ki kell nyitnom mert félek, hogy egysezrcsak megjelenik ott valami a fürdőszobában. Nem szívesen hagyom nyitvas az ajtót mert félek, hogy bejön valami a szobámba. Nem merek kinézni az ablakon mert féle, hogy visszanéz rám valami. Nem szertem berakni a lában az asztal alá mert félek, hogy elkapja valami. Ez a valami egy szörny, egy irreális figura. És a kísértetektől is félek. Pedig nem hiszek bennük.
2009. júl. 7. 23:00
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
27 éves nő vagyok és gyerek korom óta vannak nekem is ilyenjeim...pl este a tükröktől nagyon félek....lehet nevetséges egy ilyeneket nem érző,tapaszaló ember számára,de nekem/nekünk ez borzalom
2009. okt. 3. 11:27
 22/25 A kérdező kommentje:
Én is félek a tükröktől. Félek, hogy látok benne valamit mögöttem...
2009. okt. 3. 15:56
 23/25 anonim válasza:
Részben, velem is így van. Alapból utálok egyedül otthon lenni. Főleg este. Főleg (!) mióta fogtam 1 betörőt, meg 2 kukkolót. A zuhanyzós, témával is így vagyok, pláne, amikor hajat is mosok, ami nekem cirka 15perc (amúgy ezzel nagyanyám is így van, mindig fél, hogy valaki bejön). Nem szeretek egyedül menni este az utcán. Múltkor lement az áram a fürdőszobában, meg egy - két helyiségben. Be voltam parázva, de erőt vettem magamon és kimentem visszakapcsolni az áramot. Mást nem lehet csinálni. Meg kell magunkat erőltetni. Szembe kell vele nézni. Attól még nem múlik el, de tudod, hogy erős vagy, mert szembe szállsz a mumussal.
2009. okt. 27. 09:29
 24/25 anonim ***** válasza:

Na neee :) Én meg húsz is elmúltam de szó szerint minden az, amit írtál!

Nem tudom kinőni :,(

2009. nov. 12. 14:46
 25/25 anonim válasza:

Ezt had meséljem el :D

este tv-ztem semmi lámpa nem volt felolvta csak a tv és az ágyban feküdtem és az ablak majdnem az ágy "felett" van.És hallottam hogy vmi/vki nagyon hangosan ütögeti,kopogtatja az ablakot,kaparja meg mindent csinál vele :D és szaladtam apuhoz kiment és odarepült egy kis galamb az ablak pákányhoz és nem tudott onnan elmenni,de annyira nagyon megijedtem nem mertem elaludni de aztán bele nyugodtam hogy csak egy galamb volt.Mondjuk ez a történet sokban külömbözik a tiétektől de azért ez is "félelmetes" egy kicsit :S

2009. dec. 13. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!