Hogy gyógyítsam ki magam a gyerekes félelmekből? Hogy híják ezt a fajta félelmet?
Én a noctis vagyok, (nem tudom, pontosan hogyan írják) meg a bonctermes, nekem alvási paralízisem szokott néha lenni, egyszer meg hipnagóg hallucinációban (lehet ezt is elírom) azt éreztem, valaki a nevemet suttogja monotonan, elmentem pszichiáterhez azt mondta, ez nem gáz, mert félálomban szokott az ember ilyet. Egyszer meg azt éreztem ilyen félálomban, hogy valaki felém van hajolva. Kutyám meg nagyon megijesztett egyszer mikor avval ébresztett, hogy az arcomba mászott az arcával, ott örömködött.
Engem kisgyermek koromban éjszaka bántalmaztak, és apámnál rendszeresen bántottak, szerintem amiatt alakult ki nekem.
29 vagyok és lány.
csökkent a bajom a régihez képest, de néha nagyon előjön.
van pszichiátriai betegségem, ami ettől független bipoláris vagyok.
Én már 26 vagyok, de még mindig vannak néha ilyen félelmeim!
Nem kell ezzel menni sehova,csak mikor épp nem félsz,tárgyald ki magadban,hogy ez csak a te agyszüleményed,tanulj meg vele élni, tanuld meg,hogy nincsenek azok a nemlétező kitalált dolgok amiktől félsz!Majd szépen felnőtté válsz és jókat fogsz ezeken röhögni!Én pl. már sokkal kevesebb micsodától félek mint régen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!