Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális hogy szeretek ilyen...

Normális hogy szeretek ilyen dolgokat látni/olvasni? Más is?

Figyelt kérdés

Szeretek szegénységet,elhagyatott épületeket látni,sokat olvasok a börtönökről,dokumentum filmeket is nézek.Továbbá szeretek az apácákról és a szanatóriumi életről olvasni.Egyszerűen érdekesnek tartom ezeket.Sokszor elkap a vágy hogy rossz dolgot tegyek.Pl. hogy betörjek egy üveget vagy tükröt vagy elrejtsem/lopjam mások dolgait (soha nem merném,tisztában vagyok azzal hogy mi a helyes).Abszolút nem vagyok agresszív,kedvesnek és illedelmesnek tartanak a körülöttem lévő emberek.Lehetséges hogy annyira jól viselkedtem mindig is hogy szeretnék rosszat csinálni és szeretek rosszat látni?

L/16

2012. jún. 25. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Fordulj pszichológushoz, mert előbb-utóbb kitör a vulkán.
2012. jún. 25. 16:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem hogy tudom kontrollálni magam és még nem ilyen súlyos a helyzet.
2012. jún. 25. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
még....
2012. jún. 25. 16:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Most még tudod, de sajnos súlyosbodhat és a kkor már ön- és közveszélyes lehetsz, ezért kell időben kezelni. Sürgősen menj orvoshoz.
2012. jún. 25. 17:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Most ez komoly?:D

én nem gondoltam hogy ez súlyos lenne.

szerintem ilyen gondolatai mindenkinek vannak,de nem sokat beszélnek róla az emberek.

Tudom hogy mi a helyes,rendesen és szigorúan nevelnek a szüleim.

Köszönöm az előzőknek,

Azért még kíváncsi vagyok több válaszra is.

2012. jún. 25. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
így vagy tökéletes.;)
2012. jún. 25. 21:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát,mindenesetre köszönöm a gépelésére szánt fáradtságot a válaszolóktól.

Véleményem szerint normális és egészséges vagyok.Igazából arra voltam kíváncsi hogy mitől vannak ilyen gondolataim és hogy más fejében is megfordulnak-e.

Az utolsó válasz pedig kifejezetten jól esett :)

Köszönöm szépen

2012. jún. 26. 01:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy gáz lenne. Ilyen az érdeklődésed.

Én a sorozatgyilkosokról, brutálisan gyilkolókról szeretek olvasni. Mégsem vagyok/leszek gyilkos.

2012. aug. 4. 17:49
 9/9 A kérdező kommentje:

hmm,én is így látom..

kicsit bizonytalan voltam hogy ez normális-e,de valószínű hogy tényleg egyszerűen ez az érdeklődési korom.

Köszönöm a választ utolsó ;)

2012. aug. 4. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!