Normális hogy szeretek ilyen dolgokat látni/olvasni? Más is?
Szeretek szegénységet,elhagyatott épületeket látni,sokat olvasok a börtönökről,dokumentum filmeket is nézek.Továbbá szeretek az apácákról és a szanatóriumi életről olvasni.Egyszerűen érdekesnek tartom ezeket.Sokszor elkap a vágy hogy rossz dolgot tegyek.Pl. hogy betörjek egy üveget vagy tükröt vagy elrejtsem/lopjam mások dolgait (soha nem merném,tisztában vagyok azzal hogy mi a helyes).Abszolút nem vagyok agresszív,kedvesnek és illedelmesnek tartanak a körülöttem lévő emberek.Lehetséges hogy annyira jól viselkedtem mindig is hogy szeretnék rosszat csinálni és szeretek rosszat látni?
L/16
Most ez komoly?:D
én nem gondoltam hogy ez súlyos lenne.
szerintem ilyen gondolatai mindenkinek vannak,de nem sokat beszélnek róla az emberek.
Tudom hogy mi a helyes,rendesen és szigorúan nevelnek a szüleim.
Köszönöm az előzőknek,
Azért még kíváncsi vagyok több válaszra is.
Hát,mindenesetre köszönöm a gépelésére szánt fáradtságot a válaszolóktól.
Véleményem szerint normális és egészséges vagyok.Igazából arra voltam kíváncsi hogy mitől vannak ilyen gondolataim és hogy más fejében is megfordulnak-e.
Az utolsó válasz pedig kifejezetten jól esett :)
Köszönöm szépen
Nem hinném, hogy gáz lenne. Ilyen az érdeklődésed.
Én a sorozatgyilkosokról, brutálisan gyilkolókról szeretek olvasni. Mégsem vagyok/leszek gyilkos.
hmm,én is így látom..
kicsit bizonytalan voltam hogy ez normális-e,de valószínű hogy tényleg egyszerűen ez az érdeklődési korom.
Köszönöm a választ utolsó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!