Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem úgy hogy beteg...

Miért érzem úgy hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Néha ugyérzem hogy különbözök másoktól, mintha fogyatékos/beteg lennék de senki nem kezel ugy.De olyan rossz ez. Mintha mindenki más alárendeltje lenék. És ugyérzem magamat mint egy fogyatékos..Mi lehet az oka ennek?

2012. jún. 25. 00:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Azokat az okokat kellene kideríteni, amelyektől te úgy érzed, hogy "beteg vagy". Ezekből már ki lehet indulni valamerre, hogy eljuss a megoldáshoz vezető útra, valamint változtatni magadon vagy a környezetedben valamit.
2012. jún. 25. 01:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Senki nem kezel úgy, mert vagy nem beszélsz senkinek sem a problémáidról, vagy nem látják rajtad, hogy valami bánt, vagy nem is érdekli őket.

Oka lehet önbizalomhiány is.

Előző voltam.

2012. jún. 25. 01:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert magadról is és a többi emberről is mást gondolsz:)

Mi a baj?:(

Mi hiányzik az életedben, vagy mi rossz?

2012. jún. 25. 01:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem tudom az okokat. Pl .: van 4 legjobb barátnőm és egyszer 3 hétig nem tudtam velük lenni és szereztek egy másik barátot. visszafogadtak..de már engem nem keresnek..inkább őt hívják ki..és ahogy régen bántak velem ugy bánnak most az új barátjukkal...valamint olyan érzésem van mindig hogy hülyeséget csináltam..de nem veszem észre a többiek meg nem törődnek vele..mintha nem is tudom. Ez miért lehet?
2012. jún. 25. 11:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg a szüleim is. Gyerekként kezelnek..lehet hogy ez a tudatalatti hatása?
2012. jún. 25. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez van, ugyan így 2 volt legjobb barátom szarik rám, csak azért, mert egy időben nem tudtam velük lenni, mostmár van másik spanjuk akit hívnak mindenhova, engem meg le sem szarnak. Persze nem szemétkednek, rendesek mg minden, de totál elhanyagolnak... Anyám engem is gyerek ként kezel, pedig már 23éves vagyok, felnőtt ember, még sem tehetemazt amihez kedvem lenne, mint egy takonnyal azt csinálják velem. Én is másnak érzem magam, mint a "normális", és bennem is mindig megvolt az az érzés, hogy min. más vagyok, de inkább csak fogyatékos, mert egyáltalán nem úgy viselkedem, mint mások. NEm úgy gondolkodok, mint mások. De mostanra már kezdek rájönni, hogy ez nem baj, sőt.
2012. jún. 28. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!