Mitől lehet ez, hogy félek emberek közé menni?
Menj könyvtárba.
Hűvös van, viszonylag olcsó, és kevés a bunkó ;)
nekem is ez van 22/f...már vagy 2 hónapja a házat nem hagytam el olyannyira tartok kimenni az emberek illetve úgy minden miatt.. nekem is tanácsolják h mennyek többet emberek közé meg amiket még ide írtak de nem megy vagyis oké kimegyek én ha nagyon muszáj de nagyon durva félelmet érzek az utcán legyek akárhol és mind1 h tömegben vagy nem tömegben vagyok...orvosnál is voltam már gyógyszert is szedek de ugyan az... és azért nem értem ezt mert eddig amiket olvastam a témában mindenkinek fokozatosan jött elő ez nekem meg egyből ilyen h teljesen elvonulok..hát nem egyszerű az biztos...
A kérdésre válaszolva igen ez lehet szorongás, generalizált szorongás,pánik betegség, szociális fóbia, agora fóbia....stb,stb..de am ha másért nem is érdemes dokihoz menni ha másért nem is legalább tudni fogod h mi ez és ha nem súlyos a dolog mint pl nálam akkor nem biztos h kell gyógyszer hanem lehet csak elirányítanak terápiára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!