Hogy tudtok együttélni a bipoláris zavarral? Van olyan aki kigyógyult belőle?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 20:26
1/4 anonim válasza:
Nehezen tudtam elfogadni.Másfél évig tünetmentes voltam, aztán egy ideig a depressziós fázisban voltam, szerencsére már jobban vagyok. :) Időbe telt eltalálni a megfelelő gyógyszereket, de mellette járok terápiára, nekem az is sokat segít. Hypomán már jó régen voltam, mondjuk az sem annyira látványos.Évszakváltáskor kell jobban figyelnem, mert akkor sokkal érzékenyebb vagyok.
Az önismeret sokat segített, persze ez nem azt jelenti, hogy állandóan figyelem meg elemzem magam, csak megtanultam észrevenni a jeleket, amelyek depressziós vagy mániás fázis közeledtét jelezhetik, és tudok időben tenni ellene, vagy mérsékelni a tüneteket.
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok. ha gondolod ,írhatsz privit, ha van kedved beszélgetni.
3/4 Mia_may válasza:
Én most küzdök vele , nem rég állapították meg , és ha hiszitek hanem a barátommal vagyok könnyebben kezelem a "rohamokat" , nekem Ő segít nagyon nagyon sokat , és a húgom . Nagyon nehéz , ezt bármelyikünk meg mondhatja aki ezzel él ... küzdeni kell és nem feladni nem szabad engedni a betegségnek legalább is én így tartom.
4/4 anonim válasza:
Nehezen tudok együtt élni vele. Amugy meg gyógyíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!