Mit dolgoznak az erősen bipoláris emberek? Mit tudnak dolgozni mást mint művészi vagy szellemi szabad foglakozású munkát?
Régen ott volt még a kézműipar, iparosság (egy türelmes mester és kedvezőbb piaci feltételek mellet). - de ez azt hiszem már a múlt. Min az én szakmám is.
Én régebben kiskereskedelemmel foglalkoztam, de a piaci változások követéséhez nem voltam elég tőkeerős.
Aztán pár évig éjjeliőrkén vegetáltam.
Azok válaszát várom akik ismernek ilyen embert, vagy maguk is azok.
Anyám ötvösnek akart adni. ;-) De amúgy sajna elég béna (kezű/ügyetlen), de viszont intelligens vagyok (134 IQ).
És én tudom már, a 134 IQ az inkább már hátrány az életben való boldogulás terén mint előny.
Várok még választ. Az eddigieket meg köszönöm!
Tényleg nekem is volt bipoláris boncmester ismerősöm (bár ő meleg volt).
Programozó - Sajnos középszerűekkel (még stabil munkaerővel is) telített már a szakma, és az ELTE programozó matematikus szakához meg nem vagyok elég kitartó. Bár azzal viszont már másnap lenne munkám. :(
De a kezdet kezdetén tényleg sokan voltak ezen a területen. Csak a bipolárisok bírták az éjjel-nappali nonstop munkát.
Szűkül az életterünk, tényleg boldogság lehet a tudatlanság.
Voltam pályaválasztási tanácsadáson, három hónapos volt. Nem vezet eredményre.
Mivel minden szakma amit kidobót a rendszer nagyon komoly iskolázottságot vagy egyáltalán nem biztos megélhetést jelent.
Építész mérnöktől a képzőművészig volt a paletta. - jó (lebuktam) eltúloztam a bénaságom (inkább annyit hogy gyorsan nem ügyes a kezem, vagy ha nem a tudat alattim vezeti). ;-) Technika szabályos szerszám tartással 2-es, ésszel 5-ös, rajz mindig négyes-ötös. ÉS már művészet értők is mondták van abban valami ahogy rajzolok. - sok laikus meg firkának látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!