Mit dolgoznak az erősen bipoláris emberek? Mit tudnak dolgozni mást mint művészi vagy szellemi szabad foglakozású munkát?
Régen ott volt még a kézműipar, iparosság (egy türelmes mester és kedvezőbb piaci feltételek mellet). - de ez azt hiszem már a múlt. Min az én szakmám is.
Én régebben kiskereskedelemmel foglalkoztam, de a piaci változások követéséhez nem voltam elég tőkeerős.
Aztán pár évig éjjeliőrkén vegetáltam.
Azok válaszát várom akik ismernek ilyen embert, vagy maguk is azok.
15:51
Nézd meg a francia kormányokat. Általában a tagok Sciences Po-t végeztek. A Sciences Po-ra bekerülni eleve kb. annyi tudással lehet, mint amennyi egy végzős magyar egyetemistának van. Az amerikai elnökök Harvardot, Yale-t stb. végeznek. Az kb. ugyanilyen kemény. A Harvardra még a franciák is felnéznek. Az angolokban pedig ott van az oxfordi PPE szak és az elit középiskolák (pl. Eton). Lehet Busht vagy Sarko-t lehülyézni, de ez csak hőbörgő proli reakció, a tényekhez semmi köze.
Bushra csak rá kell nézni! És annak utána nézted, hogy vették fel az egyetemre a fiatalabb Bust (kínkeservesen és kerülővel).
Debilek, de nincs is dolguk, csak vigyorogni azt meg egy majom is tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!