Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit dolgoznak az erősen...

Mit dolgoznak az erősen bipoláris emberek? Mit tudnak dolgozni mást mint művészi vagy szellemi szabad foglakozású munkát?

Figyelt kérdés

Régen ott volt még a kézműipar, iparosság (egy türelmes mester és kedvezőbb piaci feltételek mellet). - de ez azt hiszem már a múlt. Min az én szakmám is.

Én régebben kiskereskedelemmel foglalkoztam, de a piaci változások követéséhez nem voltam elég tőkeerős.

Aztán pár évig éjjeliőrkén vegetáltam.

Azok válaszát várom akik ismernek ilyen embert, vagy maguk is azok.

2012. máj. 16. 18:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen iq-val miért nem jó ha elvégzel egy komolyabb egyetemet?
2012. máj. 16. 19:48
 12/22 A kérdező kommentje:
Mert nincs aki finanszírozza. És már érettségi sem szeretik a tanárok, a bipolárisokat. Például, hogy egy töri vizsgán mániásan sorolom, mik változtak a történelem megítélésében (mondjuk az egyetemeken) a tankönyv megírásához használt tézisek körül.
2012. máj. 16. 19:53
 13/22 anonim ***** válasza:
71%

"Mit dolgoznak az erősen bipoláris emberek?"

Ha a betegségüket jól tűrik, ill. megfelelő kezelést kapnak, bármit.

"És én tudom már, a 134 IQ az inkább már hátrány az életben való boldogulás terén mint előny."

Ez tévedés. A világot a 130, még inkább a 140 feletti IQ-júak irányítják. Az egyetemi tanárok, üzleti felsővezetők, miniszterek stb. ebben a kategóriában szoktak lenni.

2012. máj. 17. 01:03
 14/22 A kérdező kommentje:

Hát nem igazán ők irányítják de mindegy. Látom nem sok milliárdost vagy politikust ismersz/ismertél személyesen.

Én ismertem, és nem kívánom újra a társasságuk.

Ja és az értelmiség tényleg tele van zavart boldogtalan zsenikkel vagy csak magas intelligenciájúakkal, de nem volt még a világon állam amit pár évtizednél hosszabban egy értelmiségi elit irányított volna (talán csak a közel-keleti ókori vallási államok és Egyiptom Nagy Sándor előtt.) Mindig jönnek a Sztálinok, Demjánok és Soros Györgyök, nem éppen magas intelligenciával viszont annál kevesebb gátlással.

Amúgy a gyógyszerek szinte csak mérgek, és hál istennek az orvosok is akik hosszabban kezeltek vagy nem elfogultak -> (területi illetékes kórház pszichiátriája például) egy gyógyszeren túl nem javasolnak nekem semmit. Ez pedig a nyugtató.

2012. máj. 17. 03:16
 15/22 A kérdező kommentje:
Bár amúgy Soros György biztosan bipoláris, és valószínű Sztálin is az volt. ;-)
2012. máj. 17. 03:18
 16/22 anonim ***** válasza:

"Én ismertem, és nem kívánom újra a társasságuk"

Nem is azt állítottam, hogy kívánod a társaságukat, hanem azt, hogy általában magas az IQ-juk.

"Ja és az értelmiség tényleg tele van zavart boldogtalan zsenikkel"

A munkásréteg meg zavart boldogtalan nem-zsenikkel.

"nem volt még a világon állam amit pár évtizednél hosszabban egy értelmiségi elit irányított volna"

Franciaország, USA, UK, hogy három nagyon jellemző példát említsek napjainkból. De valamilyen szinten minden mai fejlett országra igaz.

"Mindig jönnek a Sztálinok, Demjánok és Soros Györgyök, nem éppen magas intelligenciával"

Soros György üzleti tevékenysége mellett tudós is, aki komoly eredményekkel gazdagította a közgazdaságtant.

2012. máj. 17. 08:01
 17/22 A kérdező kommentje:
Franciaország, USA, UK a sok IQ huszár például George W. Bush, Tony Blair vagy a Sarko mind alulról súrolta a 80-as IQ, és ők még csak a bábok akiket kiraknak.
2012. máj. 17. 15:51
 18/22 A kérdező kommentje:

IQ*

IQ-t

Egy "néger" csapat (mert team munka ez kérem szépen!) meg csak pénzkérdése.

2012. máj. 17. 15:52
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Legyél festő (de nem szobafestő:)).
2012. máj. 17. 16:06
 20/22 A kérdező kommentje:
Dárga az olajfesték és a vászon - nincs mecénásom - ja és valakinek fel is kellene kapnia, pontosabban egy kereskedelmi cégnek vagy inkább banknak - de amúgy jó ötlet és tetszik. ;-)
2012. máj. 17. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!