Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkosságnak számít?

Öngyilkosságnak számít?

Figyelt kérdés

ha olyan felspannolt hangulatban vagyok, hogy megfeledkezem magamról, nem gondolok bele, mivel jár,amit csinálok és mondjuk halálos is lehet, szóval így félig szándékosan játszok a tűzzel, de kicsit olyan állapotban, mintha részeg vagy bedrogozott lennék, csak épp full józanon

valami kis halálvágy volt bennem, de konkrétan nem akartam megölni magam, csak mindent mindegynek éreztem, vihogtam össze-vissza és aránylag jó kedvem volt

horzsolásokkal megúsztam

2012. jún. 21. 23:53
 1/10 anonim válasza:
de mi váltja ki belőled ezt a "felspannolt hangulatot" ? és mit csináltál hogy horzsolássokal megusztad ? :O
2012. jún. 21. 23:58
 2/10 anonim ***** válasza:
csak gratulálni tudok
2012. jún. 21. 23:59
 3/10 anonim ***** válasza:

"horzsolasokkal megusztam"

hanyadikrol?

2012. jún. 22. 00:01
 4/10 A kérdező kommentje:

kiváltó ok talán izgalom

vonatról ugrottam, kicsit benne volt az is, hogy akikkel voltam, mondogatták, hogy úgyse merem és bizonyítani akartam, hogy dee és az ilyesmi nem jellemző rám egyébként, inkább óvatos szoktam lenni

2012. jún. 22. 00:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Nehogy egyszer rosszul járj! ;)
2012. jún. 22. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:
igen, mondjuk ha jott volna egy masik vonat, vagy oszlop...
2012. jún. 22. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha meghalsz, azt nem öngyilkosságnak, hanem "természetes szelekciónak" fogják nevezni...
2012. jún. 22. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó, köszönjük, hogy ilyen ember is van a földön...

Kérdező, szerintem csak "élvezed" az életet, vagy inkább élvezni akarod, de ezt nem így kell. Valaki írta, hogy nehogy rosszul járj..Na igen ;) Senkinek nem kell bizonyítanod, csak magadnak, magadnak meg ne ilyen hülyeséget, hogy kimersz ugrani egy vonatból..

2012. jún. 22. 23:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi... :))) Ezt most így belátom utólag,hogy hülyeség de akkor avlahogy elvesztettem a kontrollt.
2012. jún. 23. 01:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyik haveromat se engedném kiugrani a vonatból nemhogy még biztassam is...
2012. jún. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!