Öngyilkosságnak számít?
ha olyan felspannolt hangulatban vagyok, hogy megfeledkezem magamról, nem gondolok bele, mivel jár,amit csinálok és mondjuk halálos is lehet, szóval így félig szándékosan játszok a tűzzel, de kicsit olyan állapotban, mintha részeg vagy bedrogozott lennék, csak épp full józanon
valami kis halálvágy volt bennem, de konkrétan nem akartam megölni magam, csak mindent mindegynek éreztem, vihogtam össze-vissza és aránylag jó kedvem volt
horzsolásokkal megúsztam
"horzsolasokkal megusztam"
hanyadikrol?
kiváltó ok talán izgalom
vonatról ugrottam, kicsit benne volt az is, hogy akikkel voltam, mondogatták, hogy úgyse merem és bizonyítani akartam, hogy dee és az ilyesmi nem jellemző rám egyébként, inkább óvatos szoktam lenni
Utolsó, köszönjük, hogy ilyen ember is van a földön...
Kérdező, szerintem csak "élvezed" az életet, vagy inkább élvezni akarod, de ezt nem így kell. Valaki írta, hogy nehogy rosszul járj..Na igen ;) Senkinek nem kell bizonyítanod, csak magadnak, magadnak meg ne ilyen hülyeséget, hogy kimersz ugrani egy vonatból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!