Egyre jobban kezd eluralkodni rajtam. Természetes ez?
Már gyerekkoromban is úgy éreztem hogy nem én kezelem az életem, én csak egy bábú vagyok. Pontosabban megfogalmazva kialakult egy nézetem, miszerint mások -nálunk felsőbb rendű lények- irányítják az embereket, ugyanúgy mint például egy videojátékban, és ők döntik el mit és hogyan cselekszünk meg, mi lesz a sorsunk.
Gyakran elkap ez az érzés, de ami legijesztőbb hogy mindig egy bizonyos alkalomhoz köthetően (bárminemű sikertelenség)
Térültem fordultam, és ráakadtam egy oldalra ahol ezt, mint a skizofrénia egy tünetét említik, és itt sok más tünettel is találkoztam ami szintén illik rám, de eddig jelentéktelennek tartottam ezeket.
Mit tegyek? Orvoshoz kéne fordulnom, vagy hagyjam hátha csak én beszélem ezt be magamnak. És ha igen, pontosan kihez kellene fordulnom?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!