Hogy lehetne rabeszelni egy praktizalo maszek pszihiatert arra, hogy antidepresszansok helyett valami termeszetes gyogynovegy-alapu keszitmenyt adjon?
Szules utanni depit diagnosztizalt a doki a ferjem aktiv kozremukodesevel, pedig nem is erzem magam annak, mert minden feladatot ellatok, de mivel azt mondtam hogy elfogadom a kezelest ,most mar nem mondhatok nemet.Tulajdonkeppen a ferjem szeretne belemtomni a nyugtatokat mert megmondom a velemenyem ha valami nem tetszik es igy akar elhallgattatni.Azt mondanom sem kell hogy a hazassagunk konfliktusokban gazdag, ugy banik velem mint egy cseleddel, mindent o akar es iranyit is nekem egy szavam sincsen.Igazi patriarchat tipus.
Felek a gyogyszerek mellekhatasaitol ,sok borzaszto dolgot hallottam mar es szeretnem elkerulni azt hogy tenyleg elmebeteget csinaljon belolem.
Ha megteheted, akkor hagyd el ezt a férjet, mert a végén még tényleg bajba kerülsz.
A szakorvosok csak gyógyszerekben hisznek.
Ha szoptatod még a babát, akkor őrá is veszélyes a gyógyszer nem? Ezt az orvos nem tudja???
Ha csak házi robotnak akar használni, akkor valóban jó módszer, hogy kikészítsen Téged. Nem csoda ha depressziós lettél.
Vegyél magadnak gyógynövényeset, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá és minél előbb keress biztonságosabb terepet!
Carbamazepint nem nagyon szoktak felírni "egyszerű" depresszióra, hanem inkább bipoláris zavarban szokták adni (amúgy epilepsziásoknak is fel szokták írni). Ezeknek a jellegzetessége, hogy nem mindig depressziós az illető, hanem vannak olyan szakaszok, amikor pont a depresszió ellentéte figyelhető meg az illetőben: emelkedett hangulat, "pörgés", sok energia. És ezek között lehetnek normális szakaszok is.
Vagyis, hogy most éppen nem érzed magad depressziósnak, még nem jelenti azt, hogy nincs semmi bajod és feleslegesek a gyógyszerek.
Amúgy ezek nem nyugtatók (az egyik hangulatstabilizáló, a másik pedig antidepresszáns), szóval nem hiszem, hogy "elhallgattatni" akar a férjed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!