Mondanatok igazan hatasos agyserkentot foleg tanulashoz?
Figyelt kérdés
Nezegettem ,hogy mi lenne a legjobb de nem tudok dulore jutni.Olvastam ,h a lecitin,omega-3 ,magnezium... jot tesznek.Nincs ojan termek ami direkt ijen es hasonlo osszetevokbol all ?
Tapasztalatok esetleg...
Azt se szertnem ,hogy tulporgessem az agyam es karos mellekhatasok legyenek kesobb...
2012. ápr. 15. 18:37
1/3 anonim válasza:
szőlőcukor, csoki, tengeri hal (abban van omega-3 zsírsav), magnézium (Magne B6 pl.), vas (pl. hús, spenót, cékla, piros gyümölcsök)
Tabletta, ilyesmi nem kell, egyél ilyeneket, amiket írtam, annak nem lesznek mellékhatásai, és még egészséges is.
2/3 anonim válasza:
nekem az energiaital jött be annó, de ésszel kell inni, tehát mindig annyit igyál hogy legyél egy középszinten és tanulj mellé folyamatosan, de figyelj nehogy túlpörgesd vele magad
3/3 anonim válasza:
Az energiaitalról nagyon lebeszéllek... bárki bármit is mond, nagyon káros, kicsinálja a szívedet, túlpörget, szóval egy csomó káros mellékhatása van. Kis mennyiségben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!