Számítógépfüggő lettem! Mit tegyek?
Én szintén így vagyok. Általános iskolás kórom óta imádtam olvasni, rengeteg könyvet elolvastam, egyfolytában könyvtárba jártam, ünnepekre könyveket kaptam/kértem, most meg ott tartok, hogy egy 200 oldalas könyvet alig tudok hónapok alatt elolvasni, mert inkább leülök játszani vagy bármit csinálni a géphez. Én arra gondoltam, hogy ha napirendet és szabályokat alkotnék magamnak, akkor talán el tudnék szakadni, de elég lázadó típus vagyok, így a saját törvényeim se tartanám be valószínűleg. Még egy megoldás megfordult a fejemben, hogy megpróbálom kicsit kitágítani a tudatomat agykontroll és meditációs technikák elsajátításával.
Magyarországon önsegítő csoport nem sokféle van, viszont akár alapíthatsz is egyet. ;) Ha már van még egy ember, aki hasonló cipőben jár, el is kezdhetitek szűk körben. :)
már itt kapásból egy csomó ilyen ember :D
18/F
Ez egyszerű!Tedd azt, amit én.
Nekem is volt ilyen problémám.De mióta a gépen állatos képeket szoktam nézni, azóta inkább lerajzolom azoktat.
Nekem Bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!