Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Számítógépfüggő lettem! Mit...

Számítógépfüggő lettem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mióta saját laptopom van, teljes napok mennek el azzal, hogy itthon ülök, és csak szörfözgetek a neten. Ha elmegyek itthonról, ezzel semmi baj nincs, de ha itthon vagyok, nem bírok mást csinálni. Régen rengeteget olvastam, most meg már régóta nem vettem kezembe egy könyvet sem. Tanulni sem bírok már emiatt... Vannak erre a célra önsegítő csoportok, vagy ilyesmik? Mit tegyek?:( 19/L

2012. jún. 11. 02:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

Én szintén így vagyok. Általános iskolás kórom óta imádtam olvasni, rengeteg könyvet elolvastam, egyfolytában könyvtárba jártam, ünnepekre könyveket kaptam/kértem, most meg ott tartok, hogy egy 200 oldalas könyvet alig tudok hónapok alatt elolvasni, mert inkább leülök játszani vagy bármit csinálni a géphez. Én arra gondoltam, hogy ha napirendet és szabályokat alkotnék magamnak, akkor talán el tudnék szakadni, de elég lázadó típus vagyok, így a saját törvényeim se tartanám be valószínűleg. Még egy megoldás megfordult a fejemben, hogy megpróbálom kicsit kitágítani a tudatomat agykontroll és meditációs technikák elsajátításával.

Magyarországon önsegítő csoport nem sokféle van, viszont akár alapíthatsz is egyet. ;) Ha már van még egy ember, aki hasonló cipőben jár, el is kezdhetitek szűk körben. :)

2012. jún. 12. 21:28
 12/13 anonim ***** válasza:
42%

már itt kapásból egy csomó ilyen ember :D

18/F

2012. jún. 12. 23:25
 13/13 anonim válasza:

Ez egyszerű!Tedd azt, amit én.

Nekem is volt ilyen problémám.De mióta a gépen állatos képeket szoktam nézni, azóta inkább lerajzolom azoktat.

Nekem Bevált :)

2013. jan. 14. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!