Utal valami mentális betegségre? Leírok néhány 'tünetet', nektek minek hangzik?
21:38
Most ezt csak az alapján jelentetted ki, hogy azt írtam, csak azokat tolerálom akik hasznomra vannak, vagy figyelembe vetted a többit is? Mert én is gondoltam már erre, de túlságosan emberkerülő vagyok hozzá szerintem. Úgy értem, egy szociopata szerintem könnyebben kezeli az olyan helyzeteket, amikor csak úgy el kell beszélgetni valakivel. Én kedvesen viselkedem, meg általában kedvelnek az emberek, de korántsem vagyok az az elbűvölő fajta, aki akárkit képes rávenni bármire. (Bár nem is nagyon próbáltam még. Igazából szerencsés vagyok, mert a szüleimmel bármit el tudok intéztetni.)
Ne olvasgass pszichiátraikönyveket és ne diagnosztizáld magad.
Egyébként valóban beteg vagy; a diagnózist viszont az orvos (pszichiáter szakorvos) tudja felállítani, és nem csak egy fél oldalas "önjellemzés" alapján (mert az símán lehet tévedés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!