Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek milyen betegsége...

Szerintetek milyen betegsége van Bellának a Twilightból? Én borderlinra gyanakszok

Figyelt kérdés

2012. máj. 27. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
:) simán lehet,de szerintem szimplán humortalan és savanyú:)
2012. máj. 27. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem azért szomorú, mert az írónő nagyon egysíkúra, bugyutára és idegesítőre formálta a karakterét. Meg tudom érteni, én is nagyon pipa lennék, ha egy könyvhősnő lennék, és annyiból állna a szerepem, hogy nem tudom kire nedvesedjen a bugyim:D
2012. máj. 27. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:

idióták, akik csak a filmet látták

a szerencsétlen kristen stewart bénázásából a vásznon nem kell elítélni a karaktert

a könyv Bellája normálisabb

2012. máj. 30. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérlek magyarázd már el hogy miért lesz valaki idióta mert nem olvasott el egy könyvet? Akkor megértem, ha idiótának tituálnak valakit ha nem TUD olvasni, na de ezért... Most kezdjem el sorolni miért lehetnél idióta, mert nem olvastad ezt vagy azt a művet? Amúgy pedig: olvastam a New Moon háromnegyedéig a sorozatot és szerintem borzalmas...
2012. máj. 30. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
borderline-hoz köze nincs, sőt, inkább teljesen egysíkú és unalmas. (a borderline-osok kifejezetten "drámai" alkatok) szerintem szimplán fap.na :D és ezt úgy mondom, hogy az utolsó kötet kivételével olvastam a könyveket. 19L
2012. jún. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!