Pszichiáter kellene nekem? Mindenkit meggyászolok?
Figyelt kérdés
Megnéztem a Batman Sötét Lovagot és ugye szerepel benne Ledger és hihetetlen milyet alakít. Azonban meghalt még 2008ban és azóta én nem szeretem ezt a filmet nézni mert mindig eszembe jut, hogyha még élne játszhatná újra a JOKER-t és a legjobban az bánt, hogy nem önszántából hanem gyógyszerek kombinációja miatt halt meg és én nem tudom de azóta gyászolom néha rámtör (mikor megnézem a filmet) és tart kb 1 hónapig de most is olyan rossz kedvem van. Ha meghal Bud Spencer akkor se tudom majd mit fogok magammal kezdeni, teljesen kiborulok minden kis halálesetnél. Mit tegyek???2012. máj. 30. 20:10
1/1 anonim válasza:
Néha ülj ki egy szülészet várójába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!