Internetfüggő vagyok, mit tegyek?
Igen, de írtam, hogy nincsenek barátaim, és kevés dolog van, amit egyedül is lehet csinálni.
Ha belegondolok, hogy ezentúl net nélkül kéne élnem, akkor minden nagyon sivárnak tűnik és nagyon magányosnak érzem magam (mondjuk azt így is, de amíg netezek legalább nem gondolok erre).
Én is az utóbbi időben vettem észre magamon, hogy miután hazaérkezem én is rögtön gép elé ülök le és estig ezt nyomom. Alvás-gép-kaja
Na most elterveztem a nyáron, hogy valami sportot, hobbit mindenképpen beiktatok és próbálok a géptől lassan de megszabadulni. Melót is kerítettem, hogy minél kevesebbet legyek a gép közelében. Már azon is gondolkoztam, hogy megfogok egy falbontót és azzal a lendülettel kivágom az ablakon, persze utóbbi gondolat csak vicc :)
[20:10] "Ha belegondolok, hogy ezentúl net nélkül kéne élnem, akkor minden nagyon sivárnak tűnik és nagyon magányosnak érzem magam"
Még annyit, hogy én is észrevettem ezt magamon, ezért próbálok picit jobban nyitni a világ felé, az emberek felé közelebb kerülni. Kihasználni a jó időt, a nyár szerintem tökéletes lesz erre.
Tudom, hogy ez nem vigasz és kifogás, de nem vagy egyedül!
Én is kiszabtam, hogy mennyit netezek, fogadkoztam, hogy úgy lesz....aztán mégsem. Közben meg tudom, hogy csak elvesztegetem az időmet és így az életemet is! :(
Jó volna, ha tudna írni olyan, aki ezen már sikeresen keresztülment! Leírhatná, hogyan tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!