Valóban ezek lennének a céljaim?
Elvégeztem a szabadidőmben egy saját kis önfejlesztői tanfolyamot ami abból állt, hogy beszereztem a legjobb könyveket a témával kapcsolatban, elolvastam őket és jegyzeteltem. Hallgattam hanganyagokat szemináriumokról meg stb. Nincs különösebb problémám, de mindig is vonzott ez a téma, hát most elmerültem benne.
Minden könyvnél volt pár módszer amiből kiderültek mik a legfőbb céljaim, vagy részcélok stb, és 4-5 féle ilyen teszt közül (ezekből 3 nagyon-nagyon profi volt, volt hogy relaxált állapotban kellett dönteni és elég komplikáltak is voltak) mindegyiknél a hatalom, pozitív hírnév, elismertség álltak az első helyen, utána jöttek még ilyenek, hogy utazás, szeretet stb, de a hatalom mindig a dobogó fokán állt. Érzem, hogy ez igaz, de politikán kívül más nem ugrik be amiben ezt kivitelezni lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!