Fáradt vagyok napközben mi lehet az oka?!
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor veszem észre azt hogy váradt vagyok és a szemem és az orrom közökk a terület egy kicsit kékes,lilás NEM VICC!!!De mikor már közösségben vagyok akkor olyan vagyok mintha fellennék pörögve (általában baráti társaság ez)De és ezt nem tudom eldönteni hogy mi okozza Én arra gyanakszok hogy mostanába nem is szoktam sokat enni Van amikor egész nap csak reggelizek!!KÉRLEK SEGÍTSETEK ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!2012. máj. 29. 13:23
1/2 anonim válasza:
Ha nem eszel(nem tudom, alszol-e rendesen) a szervezet nem tud enrgiát felvenni, lehet ezért. A barátoknál lehet azért nem vagy fáradt, mert jó társaságban elfelejted. De az is lehet hogy a pajzsmirigyed beteg, attól is lehetsz fáradt. A kékes foltokra nem tok válaszolni.
2/2 anonim válasza:
vitamin ásávnyi anyag hiány. szedj be CENTRUMOT vagy JUVITÁT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!