Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 17 éves vagyok és alvási...

17 éves vagyok és alvási paralízisben "szenvedek". Mit csináljak, hogy elmúljon? (gyógyszerek nélkül)

Figyelt kérdés
(az alvási paralízis egy álom és ébrenlét közötti állapot, amely átmeneti bénulást idéz elő - kivéve a szemmozgást,így az agyad az általad látott valóságot rémképekkel szövi át, és erős fájdalmat érzel a mellkasodon vagy a hátadon)
2009. jún. 30. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Éppenhogy inkább nem valóság. (Nem a jelenség, mert az létezik, hanem, amit tapasztalsz pl a zajt) Szóval az agyad gyártja már a történéseket, csak még fogadja a külső ingereket is (főleg látás) mintegy ráhelyezve a dolgokat a való világra. Mint korábban is írtam: így gyakran szellemek stb.
2010. máj. 18. 22:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem egyre ritkábban jelentkezik, mióta betöltöttem a 18-t. Érdekes, de amúgy olyan, mintha elzsibbadna a tested. Küldtek nekem cikket és ott az volt, hogy 17 éves kor után ritkábban jelentkezik. Bár nem akarom elkiabálni, hogy nekem nem lesz több, mert most is előfordul, de 16/17 éves koromban nagyon gáz volt. Egy héten 3X is jelentkezett a paralízist, és mindig rémálom formájában. ( ufók, szellemek,fények...) Különös, de hangokat sosem hallottam...
2010. máj. 19. 12:35
 13/14 anonim válasza:

tudom miröl beszélsz :S nekem már ez megy jó ideje.. elöször csak egy hónaóba egyszer kétszer..majd egyre többször..hetente majd pedig naponta..éjjel többször is egymás után megötörtént :S nemtudom mi lehet az oka..énis próbáltam már midnen helyzetben feküdni és mindig megtörtént :/ én rémképeket nem láttam még mert csukva volt a szemem és nem birtam kinyitni mint ahogy a karomat se tudtam mozgatni..és bármely egyéb szervemet sem..sőt énmég igazán levegőt se nagyon kapok ilyenkor.. nemtudom ..:S minnél jobban felakarok kelni..annál rosszabb ugyh hagyni szoktam hogy "lehúzzon" emrt oylan tényleg mintha elsűlyednék valamiben..:S:D sajnálom hogy nekedis részed van benne.. remélem elmulik mindkettőnknek :)

18/ L

2010. aug. 17. 20:55
 14/14 anonim válasza:
Nekem kb 25 éve van alvási paralizisem,sokáig nem tudtam mi ez.Hát egy félelmetes valami nem kivánom senkinek szeretnék már megszabadulni tőle.
2012. ápr. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!