17 éves vagyok és alvási paralízisben "szenvedek". Mit csináljak, hogy elmúljon? (gyógyszerek nélkül)
Figyelt kérdés
(az alvási paralízis egy álom és ébrenlét közötti állapot, amely átmeneti bénulást idéz elő - kivéve a szemmozgást,így az agyad az általad látott valóságot rémképekkel szövi át, és erős fájdalmat érzel a mellkasodon vagy a hátadon)2009. jún. 30. 11:33
11/14 anonim válasza:
Éppenhogy inkább nem valóság. (Nem a jelenség, mert az létezik, hanem, amit tapasztalsz pl a zajt) Szóval az agyad gyártja már a történéseket, csak még fogadja a külső ingereket is (főleg látás) mintegy ráhelyezve a dolgokat a való világra. Mint korábban is írtam: így gyakran szellemek stb.
12/14 A kérdező kommentje:
Nekem egyre ritkábban jelentkezik, mióta betöltöttem a 18-t. Érdekes, de amúgy olyan, mintha elzsibbadna a tested. Küldtek nekem cikket és ott az volt, hogy 17 éves kor után ritkábban jelentkezik. Bár nem akarom elkiabálni, hogy nekem nem lesz több, mert most is előfordul, de 16/17 éves koromban nagyon gáz volt. Egy héten 3X is jelentkezett a paralízist, és mindig rémálom formájában. ( ufók, szellemek,fények...) Különös, de hangokat sosem hallottam...
2010. máj. 19. 12:35
13/14 anonim válasza:
tudom miröl beszélsz :S nekem már ez megy jó ideje.. elöször csak egy hónaóba egyszer kétszer..majd egyre többször..hetente majd pedig naponta..éjjel többször is egymás után megötörtént :S nemtudom mi lehet az oka..énis próbáltam már midnen helyzetben feküdni és mindig megtörtént :/ én rémképeket nem láttam még mert csukva volt a szemem és nem birtam kinyitni mint ahogy a karomat se tudtam mozgatni..és bármely egyéb szervemet sem..sőt énmég igazán levegőt se nagyon kapok ilyenkor.. nemtudom ..:S minnél jobban felakarok kelni..annál rosszabb ugyh hagyni szoktam hogy "lehúzzon" emrt oylan tényleg mintha elsűlyednék valamiben..:S:D sajnálom hogy nekedis részed van benne.. remélem elmulik mindkettőnknek :)
18/ L
14/14 anonim válasza:
Nekem kb 25 éve van alvási paralizisem,sokáig nem tudtam mi ez.Hát egy félelmetes valami nem kivánom senkinek szeretnék már megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!