Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha fáradt vagyok, miért...

Ha fáradt vagyok, miért vagyok olyan mint aki nem normális?

Figyelt kérdés
Ha nem este sokáig fentmaradok miért viselkedek úgy mintha be lennék szívva? Tök hülye vagyok, olyan dolgokat is nagyon viccesnek találok amiket alapból nem, úgy viselkedek mint aki nem százas. Miért? Egyáltalán normális ez?
2012. máj. 26. 19:13
 1/3 anonim válasza:
:) sokszor én is így vagyok ezzel, én nagyon élvezem, sokat nevetek, és az jó. nálam ez az állapot az ún. "lepihent az agyam állapot". kevésbé tudok koncentrálni huzamosabb ideig, elfáradtam, ennyi volt. normális. :)
2012. máj. 26. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
mert ahogy úgy öregszel, úgy leszel egyre szenilisebb
2012. máj. 28. 23:26
 3/3 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, de inkább ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valaki enyhén becsípett. Gyerekként ez jellemzőbb volt, mostanában már nem szoktam sokáig fenn maradni, vagy csak egyszerűen már jobban tudok uralkodni magamon olyankor is...
2015. jan. 23. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!