Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok már hinni a szép és...

Nem tudok már hinni a szép és jó jövőben. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Már odáig jutottam, hogy nem tudom elhinni,hogy még valaha is jobb lesz,mindig tönkreteszi valami a boldogságom(ami amúgy sem igazi,csak illúzió...).Élni sincs már nagyon kedvem,erőm:(Agyturkászon kívül valami mód?Hogy lehet hinni abban , hogy lesz még jobb?!21L

2012. máj. 24. 09:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szivj el egy jointot,és probálj boldog lenni most!
2012. máj. 26. 23:10
 12/17 A kérdező kommentje:
És azt honnan vennék Drááááágaszágom?!
2012. máj. 26. 23:45
 13/17 anonim válasza:
Mindig hinni kell a hogy a rossz után jó jön és soha sem szabad feladni.Mindig küzdeni kell akkor ha néha már kilátástalan a helyzet!
2012. jún. 13. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Úgy érzem te nem is akarsz segíteni magadon. Ha TE nem akarsz meggyógyulni, akkor reménytelenül vesztes vagy
2012. jún. 14. 11:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Olvasd el: Osho: A bárányfelhők útja c. könyvet,nekem segített
2012. jún. 14. 15:13
 16/17 anonim ***** válasza:
hallgass sok eleven holdat, kispál és a borzt, sexelj sokat és járj el fesztiválokra a nyáron...
2012. jún. 14. 16:57
 17/17 A kérdező kommentje:
utsó: az eleven borz nem okés nekem,a fesztiválozás nem biztos h összejön; marad a sex :D Jó kis nyár lesz :)))
2012. jún. 14. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!