Nem tudok már hinni a szép és jó jövőben. Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Már odáig jutottam, hogy nem tudom elhinni,hogy még valaha is jobb lesz,mindig tönkreteszi valami a boldogságom(ami amúgy sem igazi,csak illúzió...).Élni sincs már nagyon kedvem,erőm:(Agyturkászon kívül valami mód?Hogy lehet hinni abban , hogy lesz még jobb?!21L2012. máj. 24. 09:41
2/17 anonim válasza:
Muszáj hinni benne, hogy jobb lesz különben megzakkansz.
Küldhetek könyveket amiket, ha elolvasol sokat segítenek.
3/17 A kérdező kommentje:
A könyveket szívesen venném :/ Hátha. A zakkantsághoz közel állok.Befeküdni luxus lenne,suliba járok levelező szinten+melót keresek...
2012. máj. 24. 10:22
4/17 anonim válasza:
csaka titok című sz@rt ne olvasd el mert több problémád lesz mint azelőtt. ugyanis a könyv nem szól másról csak megtanítja az embert egy neurotikus elhárító mechanizmusra a disszociációra. Lényegében a titok = a helyettesítés nevű neurotikus mechanizmussal!
5/17 A kérdező kommentje:
Továbbra is kérdésem: mit tegyek? Kilátástalan minden+már bízni sem tudok nagyon az emberekben,mindig kételkedem vmennyire :(
2012. máj. 24. 11:54
6/17 A kérdező kommentje:
???
2012. máj. 24. 14:43
7/17 anonim válasza:
Tőlünk ne várj csodát, mert nem tud itt senki se segíteni. Miért nem veszed a fáradtságot és elmennél a háziorvosodhoz???
8/17 anonim válasza:
Talán tudok ajánlani valamit, de nem nagyon tudom garantálni hogy jobb lesz, de segít rámutatni néhány dologban amit talán sikerült elszúrni az életünkben (nekem segített legalább annyit hogy tisztán látok). Így van esély változtatni is rajta. Tudom ajánlani Dr. Csernus Imre, és Dr. Popper Péter írásait és előadásait. Popperét sajnos már csak felvételről tudod megnézni mert sajnos már nem él, de Csernus szokott előadásokat tartani, és persze elérhetőek a felvételek is az interneten.
Ha van kedved én is szívesen beszélgetek veled.
9/17 A kérdező kommentje:
Itt név és arc nélkül kérdezhetek,ott meg személyesen kellene...Az nem megy...Szóval hálás lennék az ötletekért,véleményekért.
2012. máj. 24. 17:39
10/17 anonim válasza:
:) Érdekes dolog a hit. Hinni csak abban tudsz, amit te is akarsz, tehát ha nem akarsz semmit, nem tudsz hinni. Próbáld ne csak a rosszat nézni a dolgokban, mindenhol van vmi jó. Ha nem sikerül egy párkapcsolat, talán azért mert nem illik hozzád az illető, és sokkal jobbat fogsz találni nála. Mindennek oka van, és ebben kéne hinned! Ha vmi nem sikerül, annak is oka van, h szedd össze magad, éld túl, erősödj és állj fel! Ez felfogás kérdése, amiben csak te változtathatsz, más nem tud... hiába jársz te agyturkászhoz, az nem tud helyetted gondolkodni. Mindig légy önmagad, és keresd a boldogságot is, ne csak a boldogtalant!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!