Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Belgyógyász ezt írta a lapomra...

Belgyógyász ezt írta a lapomra: vegetativ dystonia. Ez mii?

Figyelt kérdés
És azta kódot adta meg hogy vegetativ autonom diszfunkció.... Én nem vagyok elmebeteg. A vérnyomásom és szívtáji szorítás miatt mentem hozzá, erre elmebetegnek minősít és azt javasolta hogy sportoljak mert jót tesz az idegeknek. Azt mondta hogy ha nem szűnneka panaszok felír xanaxot..... 18/f voltam
2012. máj. 17. 13:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ya a betegségem teljes neve: szomatoform vegetativ autonom vegetativ diszfunkció
2012. máj. 17. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
miért nem kérdezted meg
2012. máj. 17. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:

idegesség.

igyál inkább citromfű teát. :)

2012. máj. 17. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:

szomatoform vegetatív diszfunkciók közé tartoznak azok a kórképek, ahol a panaszok és tünetek kimutatható szervi eltérés nélkül olyan szerv vagy szervrendszer megbetegedésére utalnak, amely részben vagy egészben a vegetatív idegrendszer befolyása alatt áll. Jelen kategóriába olyan funkciózavarokat sorolunk, amely nem köthető meghatározott szervrendszerhez.

amugy igaza van az 1.

2012. máj. 17. 14:09
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

tessék, itt olvashatsz róla. :)

2012. máj. 17. 14:09
 6/11 A kérdező kommentje:
köszia válaszokat, de ettől nem lettem okosabb.
2012. máj. 17. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Kérdezted mi ez: vegetativ dystonia...

Válasz: idegesség.

Ne flegmáskodj, hogy ettől nem lettél okosabb. Az idegesség nem egyenlő az elmebetegséggel, viszont ha leugattad a dokit ezért, vagy megjegyzést tettél rá vagy a diagnózisra esetleg kifakadtál, hogy te nem vagy hülye miért mondja ezt, ez máris ok lehet a diagnózisra...

2012. máj. 17. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:

akkor írnak ilyet, ha szervi bajod nincs, így valami mentális kiváltó oknak kell lennie

ez a vegetatív blabla diszfunkció fényévekre van az elmebetegségtől

lehet stresszes időszakod volt mostanában vagy valami lelki dolog...

a sport a szívednek is jót tesz mellékesen és nem kell akkora tragédiának felfogni, ha épp nyugtatót ír fel, mert legfeljebb jobban leszel tőle és legrosszabb esetben kicsit rászokhatsz

2012. máj. 17. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is sportolj, mert az leviszi a vérnyomást és nyugtatja az idegeket. Ha ilyen szívtáji szorító érzésed van, akkor szedd a Xanaxot. Ha kis adagban szeded nem szoksz rá.
2012. máj. 17. 23:28
 10/11 anonim ***** válasza:
38%

k*rva egyszerű lett volna megkérdezni a dokit, nem tudom és soha nem megyek ki a rendelőből csak ugy h a kezembe nyomnak egy papirt, mindig megkérdezem...

ha nem kérdezted meg és nem érted mit jelent az idegesség akkor magadra vess, pedig szerintem elég érthetően leirta mindenki hogy idegesség! igy járátl!

lehet lepontozni

2012. máj. 18. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!