Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindenkinek vannak érzései?

Mindenkinek vannak érzései?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyre nyitottam-e, de a kérdés adott. Még a pszichopátiás beteg sorozatgyilkosoknak is? (Se7en - John Doe)

Lehet, hogy van, csak magukra irányul és rövid ideig tart.

Btw, a pszichopaták lehetnek depressziósak?

2012. máj. 17. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Rendben megnyugodtam, ezek szerint nem velem van a baj.
2012. máj. 19. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:
92%

Vannak. Csak nem mindegy, ezeket az érzéseket mi váltja ki, vagy hogy egy bizonyos helyzet milyen érzéseket vált ki. Pl. ha az orrom előtt ütnének el három kisgyereket akik ott helyben szörnyethalnak, valószínűleg nem reagálnék semmit, de az is lehet, hogy elnevetném magam. Bár tudom kontrollálni magam, szóval ha nagy a tömeg, inkább nem nevetnék. :) Viszont mondjuk ha itthon vagyok tökegyedül és kedvem van meginni egy bögre teát, akkor az a tea jó érzéssel tölt el, mint minden normális embert. Szóval érzései mindenkinek vannak, gondold el milyen lenne, ha valakinek abszolút semmilyen érzései nem lennének, maximum a logika az egyetlen dolog, ami irányítaná az életét (én is szeretem ezt gondolni, hogy csak a logika szerint élek, de ez nem teljesen fedi a valóságot), akkor nem csinálna az égvilágon semmit, csak olyan dolgokat, amik az életbenmaradáshoz szükségesek. Tehát pl. nem gyilkolna, mert minek? Teljesen illogikus csak úgy megölni valakit, ha nincsenek az illetőnek érzései, akkor a gyilkosság sem okoz neki sem jó érzést, sem rosszat, előnye nem származik belőle, ergó tök felesleges időpazarlás.

Depressziósak nem tudom lehetnek-e a pszichopaták. Valamelyik nap olvastam egy olyan véleményt, hogy igen, de nekem erről személyes tapasztalataim nincsenek. Néha rámjn az átmeneti kedvetlenség, amikor minden ok nélkül semmihez nincs kedvem, de ennyi. Töröltek amúgy válaszokat, vagy miért nem lehet érteni, mi folyik az első oldalon? Magaddal beszélgetsz, kérdező?

2012. máj. 20. 18:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Szóval te pszichopata vagy, azon röhögni, hogy elcsaptak 3 gyereket és lerepült a fejük? ....
2012. máj. 22. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!