Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, aki szedett,...

Van itt olyan, aki szedett, vagy szed 5-htp étrend kiegészítő kapszulát?

Figyelt kérdés
Mennyire vált be szorongás, depresszió esetében? Okoz e hasonló mellékhatásokat, mint egyes SSRI-k? Kiválthatja e egyáltalán az ilyen jellegű gyógyszereket? Kombinálható e más természetes antidepresszánsokkal (pl. orbáncfű, rhodiola), B-vitaminnal, stb? Meg úgy egyáltalán, minden ami e témával kapcsolatos, érdekelne.

2012. máj. 12. 15:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Nekem pánikbetegségem volt, már talán több mint egy éve, mikor hallottam a triptofánról. Megvettem a kapszulát, és már az első szemtől elmúlt a pánik és a szorongás régóta fennálló állapota. Szedtem utána huzamosabb ideig, majd abbahagytam, de azóta sem jött elő igazán. Ha néha érzem kicsit, hogy mintha jönne, akkor beveszek egyet, és el is múlik.
2014. jún. 12. 10:47
 12/14 anonim válasza:
Az fontos viszont, hogy xanax mellett nem szabad szedni, mert egymás hatását kioltják! Én a gyógyszert azonnal abbahagytam.
2014. jún. 12. 10:48
 13/14 anonim válasza:

Helló,

Utolsó válaszadó!

Ezt honnan tudod? Én xanaxal szedem mert egyébként kijön a szorongásom. igaz még csak néhány napja..

2015. jan. 8. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én már többször is szedtem, illetve most elkezdem újra, nekem hatásos. Lefekvés előtt veszem be, 100 mg-os kapszulát. Már 1 nap után érzem, hogy pozitívabban állok a dolgokhoz, jókedvűbb és toleránsabb vagyok mindenkivel. Szerintem tök jó.
2017. márc. 13. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!