Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudnék tenni, hogy ne...

Mit tudnék tenni, hogy ne legyek annyira sértődékeny?

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy a felnőttek nem megsértődnek, hanem civilizáltan megbeszélik a problémákat.

Egyébként meg take it easy.

2012. máj. 11. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem volt egy csajom, aki még azon is megsértődött, ha dicsértem. Otthagytam. Kínlódjon vele valaki más.
2012. máj. 12. 00:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Na azért annyira már nem vagyok sértődékeny, de ha valaki megmondja a véleményét, van, hogy a lelkemre veszem, pedig tudom, hogy igaza van. Szeretném, ha ez megszünne. Mit tegyek? Keresem a megoldást, és vajon mi lehet az?
2012. máj. 12. 00:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy gyerekkori (45 éve) barátnőm ilyen,mára már senkije sincs, se családja, se barátai, egyedül én tartom vele a kapcsolatot, de csak ritkán, mert minden szavamra vigyáznom kell. Mindenen megsértődik, borzasztó természete van. A családom is utálja, haragszanak, miért tartom még mindig vele a kapcsolatot, de sajnálom, az az igazság. Még a szomszédai se szeretik, mert folyton támadásnak vesz mindent. Szerintem saját érdekedben szokj le róla , mert könnyen így járhatsz te is. (Egyébként szerintem gyerekes dolog), és mások számára egy idő után fárasztó is.
2012. máj. 12. 08:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó, de mit tegyek? Arra én is rájöttem, hogy valami úton-módon le kell szokjak róla, de ismétlem a kérdésem: MIT TEGYEK?
2012. máj. 12. 10:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Most ne úgy értsétek, hogy minden negatív dolgon elbőgőm magam, hanem vannak dolgok, amiket túl reagálok. Kérem, hogy ne azt írjátok, hogy szokjam le róla, mert azt én is tudom, hanem, hogy hogyan, milyen úton.
2012. máj. 12. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Én két dolgot ajánlok. Próbálj meg egy pszichológustól pszichoterápiás kezelést kérni. A másik , erős akarattal leszokni. Jobbat nem tudok, sajnos.
2012. máj. 12. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Csinálj úgy, mintha meg sem hallanád. Kezdj el valami másról beszélni. Különben se te vagy a világ közepe, hogy mindenki téged bántson.
2012. máj. 13. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!