Mire utal ha valaki elmegy mellettem és hirtelen védekező karmozdulatot teszek mert félek hogy megüt?
Figyelt kérdés
Ha becsapódik az ajtó összerezzenek és hirtelen felgyorsul a szivem, remega kezem stb... Az előzményekhez hozzátartozik hogy ovis koromban sokat vertek az oviban és az általában suli se volt jobb. Sokat csúfoltak stb... Középsuliban pedig szinte minden naposak voltak a verések, bezártaka wc-be és nem engedtek ki egyszerűen teljesen kiszolgáltatott voltam. 4-5 ember azt mondtas hogy térdeljek le, leköpdöstek, wc-kefével vertek fejbe, azt paarncsolták hogy nyaljam le a talpukat, amikor elmentek mellettem mindig fejbevágtak. Ez 2 évig tartott utánna pszichológus rendbetette az önbizalmam és abbamaradtak a verések, de a rettegés megmaradt egyszerűen félek az emberektől, valaki hirtelen képzmulatot tesz felém megrettenek és fogoma fejem a testem és védekező pózt veszek fel. Pl. ha hirtelen megcsörena telefon megrettenek és a szivem is 120-al ver. hatalmas ürességég van bennem és utálat azok felé akik bántottak de még mindig rettegek tőlük.. Ez mi lehet? Milyen gyógyszerre lenne szükségem? 18/f2012. máj. 6. 21:54
11/11 A kérdező kommentje:
És cipralexet vény nélkül lehet vásárolni a patikában? Vagy hogyan lehet hozzájutni?
2012. jún. 4. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!