Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért álmodok ilyeneket?

Miért álmodok ilyeneket?

Figyelt kérdés

Néha elég furcsa dolgokat álmodok. Vidám ember vagyok, nem vagyok emós, goth, nem küzdök semmilyen problémákkal. De tegnap azt álmodtam, hogy Minecraftban vagyok (nem ez a lényeg), és egy olyan, hihetetlen hosszú úton megyek, amit elvileg én építettem ki még régen, mert valami ezt súgta, de nem emlékeztem rá. Az út végétől több kilóméterre egy furcsa vár volt, amitől valahogy

"beugrott" minden: régen betettem oda egy csomó mindent, állatokat, tárgyakat, azután otthagytam ezeket és nem foglalkoztam velük soha. Hirtelen olyan érzésem támadt, hogy menekülnöm kell, meg biztos minden meghalt odabent a várban, és féltem, hogyha bemegyek, milyen látvány fogad. Nagyon rossz érzés volt,

visszarohantam volna az út végére, de féltem, hogy leesek (??). Valahogy arra gondoltam, hogy azok a dolgok, amiket a várba tettem, most megöregedtek, meghaltak, de még várnak rám. Amikor felkeltem, arra gondoltam, hogy "öcsém, szerintem le kéne állnod a Minecrafttal" de rájöttem, hogy nem ez a gond. Nem sűrűn, de néha álmodok ilyen érzésről, vagyis valahonnan ijesztően ismerős volt az egész, közben azt sem tudtam biztosan, hogy valóban álmodtam-e ilyesmiről.

Miért van ez?

2012. máj. 6. 13:25
 1/4 anonim válasza:
Félsz a Minecraft-ban való lényektől és hogyha a játékban széthagyod a dolgaidat elvesznek és elromlik a játékod...vagy egyszerűen csak félelmetes dolgod lesz/volt a Minecraft-ban...
2012. máj. 6. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem a Minecraft a lényeg! (Mostmár gyémántkardom is van, úgyhogy bármelyik tróger szörnyet 3 ütéssel kicsinálom... XD) Akkor is volt már ilyen érzésem álmomban, mikor még nem is ismertem a játékot. Különben is, csak az eleje volt Minecraftos, az út téglablokkokból készült, felismertem. A többi dolog valóságos volt? :(
2012. máj. 6. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet valami eseményt emléket elnyomtál magadban és annak a kibuksától félsz, vagy pont hogy emlékezni akarsz, jön elő a dolog
2012. máj. 6. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
szeretnék újra a minecraft-el játszani. nem baj, majd nyáron
2012. máj. 6. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!