Miért álmodok ilyeneket?
Az utóbbi 2-3 hétben sűrűn álmodok rosszakat. Általában olyant szoktam ahol tudom hogy megfogok halni, vagy félek valamitől és nem találok segítséget, bántanak, halálfélelmem van, bezártsági érzet, továbbá sohasem találok segítséget. Mostanában annyira rossz már, hogy aznap rossz kedvem van és félek. 18/f
Ui: horror..stb filmeket nemszoktam nézni, továbbá sz.gépen sem szoktam játszani.
Nekem a legnagyobb rémálmom az, hogy elfognak, ki akarnak végezni, és esélyem sincs elmenekülni, mert lefognak/megbilincselnek.
Én nem tudom, miért van ez, még sosem volt ehhez hasonló élményben részem, senki nem akart bántani, senki nem tartott fogva..amikor ébren voltam, még nem is féltem soha úgy igazán, de amikor ezt álmodom, egyszerűen halálfélelmem van, rettegek.
Már arra is gondoltam, hogy előző életemben katona lehettem, akit kivégeztek, vagy ilyesmi..ez megmagyarázná, hogy kiskoromban miért kezdtem el ordítani, ha a másik szobában háborús filmet néztek, vagy ha a távolban lövést, vagy akármilyen durranást hallottam. (Egyébként sosem sírtam.) : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!