Más is csinálja ezt? Baj van a fejemmel? Elmémmel?
Figyelt kérdés
Az egész 15 éve kezdődött.Láttam egy mesét a minimaxon!Tetszett a mese, vagy nem is tudom hogy miért, de este lefekvéskor elkezdtem a történetről gondolkodni.A szereplő szerelmes lett.Gyereke lett...nah és ez 15 éve addig fajult hogy minden este lefekvéskor beindul a történetem, a saját "szappanoperám" és csak megy megy a fejemben mintha beraktam volna egy videót! Pát éve olyan is előfordult hogy a busszal tovább mentem mert annyira belefeledtkeztem.Persze mostanra a karaktereim annyit fejlődtek, hogy teljesen máshogy néznek ki...semmi köze az akkor meséhez!SEMMI!És ha valami tetszik a mindennapokban, akkor beleépítem.Akár egy finom kaja, akár egy ruha, akár egy élethelyzet.Este lefekvéskor mehet a sztori.(ha nem pont akkor amikor a kaját eszem.)15 éve tart ez, nem győzöm hangsulyozni!Azóta konkrétan felnőttem, elköztötem otthonról...Baj van velem?Van akinek volt hasolnó?Kérlek segítsetek!2012. máj. 4. 18:20
11/14 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Én sok sorozatot nézek, és mindig épp arról fantáziálok, amelyik a legjobban leköt. Beleszövöm magamat a történetbe, új sztorikat találok ki a karakterekkel, stb. Annyi az oka (ha már mindenképp okokat keresünk), hogy utálok aludni, nehezen is alszom el, problémáim nincsenek amiken gondolkodhatnék, gyakorlatilag ez az egyetlen oka, hogy rászánom magam a lefekvésre, hogy folytathatom ezeket a fantáziálgatásokat... De ha épp nincs meg az ihlet, van hogy le sem fekszem, csak mikor már teljesen kimerültem...
12/14 anonim válasza:
Mindenki csinálja ezt vagy hasonlókat. Szerintem az emberek többségének vannak hasonló történetei, legfeljebb nem egy összefüggő, hanem több kisebb.
13/14 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem gond, de ha ilyen erős a fantáziád, hasznosabb lenne jövendőbeli eseményeket leszimulálni, tervezésre felhasználni.
Régebben nekem is volt egy folytatásos történetem, bár azt az alapjaitól én találtam ki. Később beleuntam, újakat találtam ki, mostanra pedig már csak lehetségesen valós dolgok leszimulálására használom fel ezt a képességet.
14/14 anonim válasza:
Hidd el rengeteg ilyen ember van! Az ismerőseimnek legalább a fele átírja fejben a sorozatokat amit néz a saját verziójára. Nekem volt egy időszak, amikor a saját történetemnek a "főszereplőjét" (magamat :P) megtartottam, és az éppen aktuális sorozatba vagy filmbe építettem bele, és csak úgy, összekapcsoltam a történeteket. (a meséktől kezdve a sci-fi filmeken keresztül a CSI sorozatokig, ami jött) Most egy rossz időszakomban vagyok, és esténként még jó is hogy van egy "kicsi világom" ahol el tudom rövid időre felejteni a problémákat. Hidd el, ez nem elmebaj, mindenkiben van ilyen, csak az változik h mennyire tud érvényesülni benne ez a tulajdonság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!