Idegösszeomlás? Szerintetek?
Sziasztok!
Előre elnézést kérek a helyesírási hibálért csak idegen billentyűzetről vagyok!
Szoval nekem már volt1 szer ideg összeomlásom még anyukám halálakor ami már igen rég volt abbol rendesen kijöttem szerencsére.
És azthiszem hogy megint a határán állok szinte ugyanúgy érzek mint anno. Voltam dokinál de ő azt mondja hogy csak kimerültség!De szerintem meg ujra összeomlok.
Nemrég történt a családban katasztrófa ami eléggé felzaklatott. És mivel doki nemakar beutalót adni komolyabb kivizsgálásra igy nyugodtan összeomolhatok itthon. Esetleg nemtudtok valami házi gyógymodot? vagy hasonlót?
Kéne a segítség! köszi előre is
Nagyon köszönöm! a teákat kipróbálom de a másikkal sajnos bajok vannak munkám miatt eléggé stresszes vagyok. De aza kissebbik baj. Nemsokára lesz nagyobbik lányom esküvője és aki szervezett már esküvőt tudja ,hogy mivel jár :D Pihenni sajnos nemtudok :( Gondolkoztam ,hogy én beiratkozok valami elmegyógyintézet szerüségbe de aztán arra jutottam ,hoyg a családnak nagyobb szüksége van rám.
Tehát akkor nicns valami gyógyszer esetleg vagy valami hasonló amivel csak egy picit is lehetne húzni ,hoyg összeomoljak?
Nincs "idegösszeomlás" nevű betegség vagy állapot.
"Voltam dokinál de ő azt mondja hogy csak kimerültség!"
Igen, mivel a kimerültség az, amit "idegösszeomlásnak" neveznek népiesen. A kezelés is ennek megfelelő: elég alvás, nyugtatók, megfelelő gondolkodás, elfoglalni magadat valamivel, érzelmi támogatás szerzése.
Pont az a baj, hogy azt mondod, nem tudsz pihenni. Tudsz. A lányod gondolom, felnőtt már, képes maga is szervezni az esküvőt pár napig. Különben itt a hosszú hétvége. Mondd meg a családnak, hogy két napot pihennél. Ne aggódj, ők is tudnak ebédet főzni, és ha mégsem, hát majd esznek szendvicset. Nem dől össze a világ.
Ezt a két napot azért is érdemes megadni magadnak, mert nem lenne jó, ha az esküvő napján dőlnél ki. Akkor lesz a legnagyobb szükség rád! Szóval aludj, pihenj. Ha végképp nem megy, szedj be valami gyógynövényes nyugtatót. Az segít, és nagy kárt nem okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!