29 éves férfi vagyok, az életemben úgy ahogy rendben vannak a dolgok, (család, barátnő stb. rendben van) viszont olyan dolgokon húzom fel magam, amin más csak nevetne. Néha szorongok is, főleg egyedül. Nem kellene egyedül lennem, de ez nem mindig megoldható. Azért aggaszt a dolog, mert úgy 1 éve vagyok ilyen. Soha nem kértem segítséget semmiben, jó problémamegoldó voltam mindig is, meg hidegvérű. Most ehhez képest ingerlékeny, ideges vagyok. Dobálok, rugdosok, káromkodom. Nem lesz ez így jó. Mit tehetnék?
2012. ápr. 20. 20:34
1/10 anonim válasza:
Próbálj meg a háziorvosodnál egy enyhe nyugtatót íratni,ha nem válik be pszichiáter is segíthet.34f.
2012. ápr. 20. 20:38
2/10 anonim válasza:
:D 2007-óta vagyok így. Igaz én egyedülálló vagyok.
2012. ápr. 20. 20:39
3/10 anonim válasza:
De én nem idegbeteg vagyok, hanem mérges és a feszültséget nem úgy vezetem le ahogyan kéne. Pontosabban, ahogy egyesek megérdemelnék.
Ugyanis vannak emberek, akiket jól szájba kéne ba......
ahelyett, hogy szépen elmagyaráznám nekik a dolgot vagy esetleg lenyelném a békát.
2012. ápr. 20. 20:42
4/10 anonim válasza:
Menj el pszichiháterhez + csinálj egy általános kivizsgálást (teljes vérkép), lehet, hogy belgyógyászati oka van annak, hogy feszült vagy. (pajzsmirigy probléma például). Pszichiháter felír szorongásoldót vagy elküld pszichoterápiára. Vannak már olyan szorongásoldók, amik nem befolyásolják a szellemi képességet.
2012. ápr. 20. 20:44
5/10 anonim válasza:
Szia!
28 éves vagyok szintén néha szorongok, néha nagyon jó kedvű vagyok, s néha meg dühkitörésekkel küzdök, s nem a gyerekeim miatt!
Hasonló tüneteim vannak, mint neked annyiban eltér, hogy a hangulatingadozásaim egyik pillanatról a másikra, mosolygósról a dühkitörésen át minden átmegy rajtam.
Kiderült a pajzsmirigyem nem működik úgy ahogy kéne.
Egy teljes vérvétel, s ha nem mutat semmit akkor kell egy enyhe nyugtató, vagy a vény nélkül is kapható citromfűtea!
Szóval, irány a háziorvos egy vérvétel s ne hagyd magad lerázni!!!
Üdv két gyermekes Anyuka.
2012. ápr. 20. 20:45
6/10 anonim válasza:
Én is iylen voltam, aztán az edzőmre hallgattam, aki ajánlott pár módszert!
1 Rendszeres hideg-melegvizes fürdő legalább napi 40 percen át.
2 Napi rendrakás, takarítás akkor is ha nincs kosz!
3 Egy minimális edzés, és séta minden nap, akkor is ha nincs rá időd!
Az egészre max 2 órát kell szánnod naponta!
Egy hét alatt rendbejössz!
2012. ápr. 20. 20:45
7/10 Haass Norbert válasza:
Igen mondták nekem is, hogy orvos, meg pszichiáter, de egyenlőre szeretném ezt elkerülni. Mindig is elleneztem, igaz, lehet, hogy most szükség lesz rá, de egyenlőre nem szeretném még! Megpróbálkozom a rendszeres futással, edzéssel, magne b6-tal, stb. Rendbe rakom az otthonom, jövőhéttől minden nap egy picit foglalkozom evvel. Megpróbálok "újjászületni" és megnyugodni. Ha nem, akkor jöhet a doki.
2012. ápr. 20. 21:03
8/10 anonim válasza:
16 éves vagyok idegbetegnek tartom magam nem tudom türtőztetni magam családi problémák bőven kapcsolati problémák szintén lassan egy és fél éve van barátom utóbbi időben nem lehet velem -bírni sztm azt hiszi nem vettem eszre pedig sajnos igen csak nem akarom be vallani nem tudom mit tegyek nagyon fel mérgelem magam ha nem válaszol ha nem ír de látja szorong görcsöl a hasam ha mással talakozik pedig fiú akkor nem tudok semmit csinalni se aludni se zenét hallgatni se enni se feküdni se állni szívesebben bántanám magam vágnám magam ütném magam vagy ütnék mást mindenen képes vagyok veszekedni nem szertem ha csinál valamit és nem szól féltékeny vagyoook a lány unokatestvérére de ez hülyeség tudom!,és ez csak egy ideje van igy es én magam sem értem miért? Ez hülyeség,boldog nyugodt akarok lenni a melkasom fáj ha mérgelődök fel irtak hozzá nyúltatokat használt az elejen aztán hozzá szokott a szervezetem és nem hat tehetetlen vagyok ha valaki rajtam is tudna segíteni én lennek a világon a legboldogabb ember,versekbe rajzokba szép fájdalmas szavakba már öntöttem fájdalmaimat valami mást tudnátok ajánlani?
2019. aug. 30. 21:53
9/10 julcsyka89 válasza:
Én teljesen bekattantam. Az oka:
- lassan 6 éve meghalt a dédmamám, akit szerettem😭
- alsóba csúfoltak mindig😢
- mindig ÉN vagyok leszidva mindenért
Lassan a halálomat kívánom; olyankor felvetül az hogy felvágjam az ereimet vagy szíven szúrjam magam❤🗡
Én egy pszihopata lettem akinek nincs lelkiismerete...
2020. ápr. 1. 23:49
10/10 anonim válasza:
1-2 doboz Borsodi Bivalyt guríts le esténként, és egyből átkerülsz az élet habos oldalára!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!