Mit tegyek? Tiszta idegbeteg vagyok
Itt remegek össsze-vissza, gyomoridegem van. Napok óta nem eszem semmit, naponta 1 szendicset maximum. Azt is csak azért, mert érzem, hogy azért fáj pluszban a gyomrom, mert éhes vagyok, de a legnagyobb undorral megy le a számon az étel.
utóbbi napokban fogytam 3 kilót. Most 167 cm-hez 49 vagyok.
Köszönöm, most ettem egy pici rántotthúst egy marék rizzsel körübelül, de nem esett jól, viszont a gyomromnak igen.
Tejbegrízt nem igazán ennék, laktóz allergiám van, tudom, hogy lehet laktózmentes tejet kapni, de nincsen nálam pénz, és egyedül vagyok most itthon.
Tudom, hogy az okot kéne megtalálni, de egyszerűen nem tudom, fogalmam nincs, próbáltam magam megnyugtatni, hogy nincsen semmibaj, mert... tényleg nincsen semmi baj. De nem megy, remeg kezem lábam, gyomrom kész van. Tegnap 1 óra ülés után felállta, és olyan szédülés fogott el, meg kellet fognom valamit, mert kezdtem összeesni, és elsötétült előttem minden. Rögtön magamhoz tértem utána, de nem értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!