Mit csináljak ha idegbeteg vagyok?
Többet kellene írnod magadról. Kivel laksz,tanulsz esetleg dolgozol vagy munkanélküli vagy? stb.
Én pl. a gyerekkorom miatt vagyok gyenge idegrendszerű és hozzá jönnek még a lelki bajok. Illetve most ,hogy én is beállítam a munkanélküliek táborába.
betépve nyugodt vagyok olyankor belassulok és nincs kedvem idegesnek lenni :D
igazából olyan bajom is van,hogy 20éves vagyok és 18éves korom óta egy barátnőm volt még nem volt másik sose de haverok meg hívnának de így sokszor nem tudok elmenni barátnő miatt meg azóta nözős haverok is kevésbé hivnak bárhova is meg iígy nem is az igazi meg mindig ezt hallom ,hogy nem érdemes lekötni magad mert ígyis ez is egy ribanc lesz barátnőmnek én vagyok az első és nagyon tetszem neki meg sok másik lánynak is nagyon bejövök és ezért szeretném én is többet szórakozni de közbe meg elhagyni sem akarom annyira és sokszor ez is rányomja a bélyeget a mindennapokra ha elhagynám a barátnőm lenne még 1-2 és feltudnám dolgozni hogy előző nőmet kúrják akkor tudom ,hogy teljesen másképp lennének a dolgok csak sajnos lehet gyáva vagyok lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!