Mitől lehetnek az utóbbi időben ennyire szélsőséges érzelmeim?
Pár hónapja, talán fél éve kezdődött az egész.Van, hogy reggel már úgy ébredek, hogy azt érzem, ideges és feszült vagyok.Ilyenkor ez az egész napomra kihat, nagyon rosszkedvű vagyok ok nélkül, kiabálok, veszekszek a körülöttem lévőkkel, teljességel dühkitöréseim vannak.Sírok, dobálom a kezembe akadó tárgyakat.Majd másnapra elmúlik.Pár nappal később jókedvű vagyok, tervezem a következő napjaimat, utazást nyárra, vásárolgatok, olvasok, nyugodt vagyok.Párkapcsolatban élek, ezeken a napokon(amikor jól érzem magam) őrülten szerelmes vagyok, minden gondolom a párom körül forog.Majd később újra jön egy ok nélküli szorongás, feszültség, amikor minden idegesít, bárki-bármit mond, és ekkor elbizonytalanodok a párommal kapcsolatban is, úgy értem, hogy azt érzem, nem egyre vágyunk, nem lesz közös jövőnk stb. stb.Bár ehhez hozzá tenném, hogy 10 éve vagyunk együtt és mindig tökéletes volt minden és ő egy nagyon rendes férfi, és egy különleges ember.
Ma szintén így ébredtem.Az elmúlt napokban nem történt semmi rossz velem, ma mégis ideges voltam és sírtam.Kezdek belefáradni ebbe.Néha rosszul is alszom.
Mitől lehet az, hogy ennyire mély és szélsőséges érzelmeim vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!