Mi történt velem? Kihaltak az érzelmeim?
Ha valakit elveszítünk az borzasztóan tud fájni .
A haláluk évfordulója mindig felszakítja a sebeket azért nem tudsz megnyugodni. Nekem is meghalt 7 éve az öcsém ,de az is borzasztó fájdalom volt. Évekig én se tudtam túl tenni a halálán. Már én se tudok sírni ,pedig nincs olyan nap ,hogy ne jusson eszembe.
Szia!
Sajnálom, fogadd részvétem! Számítottam rá, hogy nehéz lesz az évforduló... 2 éve történt a baleset, olyan, mintha most lett volna. Tavaly is nehéz volt az évforduló, de Édesanyám fél éve ment el (Ő beteg volt) és ez is megvisel, így mégnehezebb elfogadni a Barátnőm eltávozását is.
Szia!
Köszönöm! Pontosan azt csinálom, hogy hálát adok a JóIstennek, hogy összehozott minket és a sok szép emléknek is örülök, próbálok nem a fájdalomra gondolni, hanem a szépre, de időnként iszonyat erősen rámtör a fájdalom és olyankor úgy érzem, hogy széttép. Igen, szerencsére nem minden nap vagyok ennyire rosszul, mert általában sikerül a szépre gondolni, de mikor így rámtör a fájdalom, akkor nagyon kész tudok lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!