Miért érzem mindig úgy magam, mintha álmodnék?
Sziasztok!
Én a 2014-es válaszoló vagyok. Ma már elmondhatom, hogy jól vagyok, de még évekig tartott a kálváriám. Az érettségi, illetve az egyetem közötti időszakban sokat javult a helyzetem, új élmények, új szerelem. Azonban első vizsgaidőszakom ismét visszahozta ezt a szörnyű állapotot, egy igen súlyos hipochandriával megspékelve, ami kb. újabb másfél évig tartott. Tudom, sokan most furcsának fogjátok ezt tartani, de nekem egy dolog segített: a munka. Elkezdtem egyetem mellett diákmunkákat vállalni, amit rettentően élveztem. Nem volt időm foglalkozni a gondjaimmal, sok új és izgalmas élmény ért engem ismét. Elkezdtem ismét átélni az életemet, és elmúlt az álomérzet. Szóval kimondhatom, számomra a munkaterápia segített. Azóta már lediplomáztam, 1 éve állandó munkám is van, igaz, azóta a munka kerget őrületbe, ami miatt most sokat stresszelek. De már vagy 2 és fél éve nem szenvedek deperszonalizációs zavarban. :)
Sziasztok.
A kérdezők között hányan szenvedtek "aura mingrénben" látás zavarral járó fejfájás.
Ahogy sötétedik egyre aktivabb a tudatzavar.
Az én megváltozik,olyan mintha több személyiséged lenne.
Nem vagy tisztában önmagaddal és idegennek érzed a közeli ismerőseidet,családod.
Tudod hogy hol vagy és mit csinálsz de mégis jelentéktelennek tünik.
Ha valamit megcsinálsz olyan érzésed van mintha meg sem történt volna.
A fejetek tetejétől a tarkótokig zsibbatnak érzitek.
Sokszor a testetek érzéketlennek tünik.
Fura a nappal és éjszaka váltakozása.
Bonyolultnak tünik minden.
Ha valakinek tudok segíteni írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!