Olyan érzésem van mintha álmodnék. Mit csináljak?
Köszi! egyáltalán nem idegeskedek!:D háziorvost inkább hanyagolom, mert csak kiröhögne... nem nagyon vesz semmit komolyan-.-"
az a furcsa hogy ha itthon vagyok ez az érzés teljesen elmúlik. legtöbbször a boltba meg suliba szokott előjönni..
Néha nekem is szokott ilyen lenni, gyerekkoromban sűrűbben volt, de még most is előfordul ritkán, hogy megyek az utcán vagy a boltban vagyok és úgy nézek ki a fejemből, mintha filmet néznék. És csodálkozom, hogy mit keresek én most itt?!
Én annyit tudnék tanácsolni, hogy többet legyél társaságban, lehetőség szerinte együtt menj valakivel az unalmasabb helyekre, hogy tudjatok beszélgetni, mert ez szerintem akkor jön elő, amikor unalmas a helyzet és bekómálunk kicsit.
Azzal kezdem, hogy 33L vagyok, makkegészséges, család, munka, stb, minden oké.
Mégis vannak hasonló pillanataim, amikor (ahogy valaki írta is itt) mintha filmet néznék.
Sőt van olyan, amikor valamit csinálok, pl. mosogatok, és egyszercsak mintha a testemtől teljesen elszakadna az éntudatom, és csak nézem, ahogy mozognak a kezeim, mint egy roboté.
Mint a hajóskapitány: ő írányítja a hajót, benne van, onnan néz ki, mégis teljesen független tőle.
Ezt nagyon nehéz elmagyarázni.
Ezeket a pillanatokat úgy nyugtázom, hogy a lelkem kicsit különválik a testemtől.
Hát amíg csak normális dolgokat látsz, addig nincs baj. :D
Engem akkor aggaszt a dolog, mikor már nem odaillő dolgokat is látok, pl. hogy elhussant előttem egy griffmadár. Általában ilyenkor van az a pillanat, hogy összerezzenek, hogy MIVAAAAAAAAAAAN?!?!, és akkor egy darabig visszatérek a világba. :D De eddig még nem vagyok zártosztályon, szóval sztem no para. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!