Depressziós vagyok, valaki segítene? Akárki, bárki.
Beszélgetni szeretnék valakivel, nagyon rosszul érzem magam, már fél éve. Nincsenek barátaim, barátnőm sincs.
16/F
Ez egy nehéz időszak, ebben a korban én is nagyon magányos és depis voltam, mert a kortársaimmal nem találtam meg a közös hangot, kiközösítettek, mert nem voltam hajlandó a kedvükért ribancosan öltözni és viselkedni, cigizni, kocsmázni, diszkózni, vagyis zülleni (néhány rock-koncertre elmentem, de ott se rúgtam be). Az anyagias vackok (pipereholmik, smink, divatos ruhák, cipők stb.) sem érdekeltek, inkább egy kicsit fiús voltam. Nekem az jelentett megoldást, hogy beiratkoztam egy önvédelmi tanfolyamra, ami nagyon jó önbizalom-fejlesztő hatású volt, kijártam a legközelebbi menhelyre kutyát sétáltatni és segédkezni a dolgozóknak, és egy túraszervezet rendezvényeire, hagyományőrző jellegű táboraiba, túráira is sokat jártam. Itt ismertem meg a vőlegényemet 4 éve, idén szeretnénk összeházasodni.
Találd meg azt a közeget, ahol jól érzed magad! Ez lehet egy iskolai szakkör, tábor is, vagy uszoda stb. A lényeg, hogy semmi olyanba ne engedd belerángatni magad a társaság kedvéért, amit te nem akarsz! Nem ettől leszel "valaki", hanem éppen attól, ha tudsz nemet is mondani, van tartásod :)
Üdv: 23/L
U.i.: Amúgy ha szeretnéd, én szívesen beszélgetek veled!
Iszonyat fiatal vagy, és rengeteg lehetőség előtt vagy még....
én elcseszettnek érzem magam, lassan 25 leszek...és seemi értelmeset nem tettem még, ami miatt a szüleim is büszkék lehetnének rám...
mitnem adnék ha 16 lehetnék...
Barátnő téma majd megoldódik, tanulást meg ne hanyagold el..sajna én akkoriban elhanyagoltam:Sés idővel csak nehezebb..mert akkor az vágják a fejedhez hogy "minek akarsz ebbe belekezdeni, idős vagy már hozzá, hamarabb kellett volna"...na ehhez hasonlók, szóval ne érezd rosszul magad...fiatal vagy!
24/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!