Depressziós lehettem?
Figyelt kérdés
Szégyen nem szégyen:D szerelmes lettem egy fiúba,akinek én nem tetszettem, csak a barátot látta bennem.:) 3 kilót fogytam:D ha rágondoltam azonnal elment az étvágyam, sőt még a hányinger is rámjött, néha nem bírtam ki h ne hányjak:D .. nem reggeliztem..ebédre is kicsit ettem, teljesen el voltam kenődve.. nem érdekelt h más miket mesélt, csak azt reagáltam rá, h ne mondja, mert nem érdekel..2012. márc. 31. 15:07
1/2 anonim válasza:
Hmmm...Erősen kétlem,hogy ez depresszió.A depresszió egy huzamosabban fennálló,elég súlyos mentális betegség.Aláírom,hogy te nagyon szomorú voltál,de valódi depresszióról minden valószínűség szerint nem beszélhetünk.
2/2 A kérdező kommentje:
értem :)
2012. márc. 31. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!