Van olyan hogy valaki nem képes tanulni? Ez betegség?
Figyelt kérdés
Fejfájás ,hányinger,sírógörcs ,fáradtsági rohamok..és a tudat hogy soha nem sikerült és nem is fog :( Életemben 2 oldalnál többet nem tudtam megtanulni -ha megláttam hogy egy könyvnyit kéne ..a fentebbiek miatt esélytelen volt. ez valami betegség ? "Szerencsém" volt eddig ennek köszönhetem a szakmámat amit utálok ,de arra se voltam képes tanulni(csak megvoltak a kapcsolatok) ..-viszont messze elvagyok maradva a kortársaimtól ,és ez fojtogató érzés ..
Mit tehetek van megoldás ? Mert lassan ott tartok hogy nem akarok így tovább élni..- pl.egy nyelvet nem vagyok képes megtanulni ..-még angolul se .
5 percig bírom utána elfárad az agyam ..-és kirekesztődök a társaságból..
Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 13. 16:26
1/6 anonim válasza:
valószínűleg lusta voltál régen nem tanultál lemaradtál és ennek következménye lett hogy elkönyvelted magadba hogy nem érhetsz el semmit de most komolyan azért ne akadj ki ennyire! nem a könyvektől lesz valaki okos vagy buta sőőt a legtöbb könyv sz*rt sem ér nem hogy nem lehet belőlük tanulni de nem is érdemes. Azt hogy érted hogy el vagy maradva a társaidhoz képest? Miben? Vagy csak te érzed ezt mert kevésbé megy egy tantárgy mint másnak és máris hülyének érzed magad.A fontos hogy olyat találj ami érdekel ne kényszerből tanuld hanem mert szereted, érdekel,keress valamit ami ilyen. Valami biztos vonz nem?
2012. ápr. 13. 16:41
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm h írtál. Vannak dolgok ,persze.DE mindennél ez van ..-érdekelt az angol is ..de mikkor láttam h küzdök de beszélni nem tudok ,érteni nem értem akkor kétségbeestem. Pl kottát olvasni is képtelen vagyok megtanulni az is érdekelne. És 28 leszek szóval nem csoda ha aggódok ..ennyi idősen sokaknak diplomájuk van nem is egy ..kiválóan beszélnek nyelveket..stb. Szóval most ott tartok h nem tudom mi a megoldás ..már túl sokszor fogtam bele ,túl sokszor nem ment ahhoz h ne kétségbeeséssel nézzek rá egy könyvre..
2012. ápr. 13. 17:39
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy valamilyen tanulási zavarod van, vagy már elnézést, enyhén értelmi fogyatékos vagy. De lehet, hogy csak későn értél agyilag, és túl korán túl sokat kellett tanulnod, és már rég feladtad.
2012. ápr. 13. 18:07
4/6 anonim válasza:
Nekem is pontosan ugyanez a bajom!!!!!
24 vagyok, eddig még sehol nem dolgoztam, nem tudom pontosan mi érdekelne tartósan, nem tudok határozott lenni, emiatt félek hogy megbízhatatlannak tartanak, avgy olyannak aki nem áll ki magáért..én sem tudom az angolt, nem is járok egyetemre:S
Másnak pörgös az élete, sok programmal, én meg magamba vagyok esve:S és félek közösségben lenni...
Már első osztálytól kezdve nem vagyok jó tanuló...nem tudom minek köszönhető..talán szüleim is szorosabban foghattak volna, de ez nem az ő hibájuk
2012. ápr. 13. 19:07
5/6 A kérdező kommentje:
utolsó van kedved beszélgetni ? Én örülnék..hátha találunk megoldást a problémára. Amúgy én is első óta rossz tanuló vagyok :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!