Miért baj, ha meg akar halni?
Hali!
Van egy barátnőm, akinek nagyon sok gondja volt az életében (28 éves). Örökbe fogadták, megerőszakolták, folyamatosan bántalmazták,...Egész normális ember lett belőle, jár dilidokikhoz meg minden. Agyon gyógyszerezik (antidepi, nyugtató) 4 hónapja, többször teljesen leszedálták, mert szeretne meghalni. Egyszerűen elég volt neki. Nem akarja folytatni az életét. Nem elkeseredett, csak nem akarja folytatni. Én ezt nagyon meg tudom érteni és bár öngyilkosság ellenes vagyok, de őt látva elbizonytalanodtam. Miért nem dönthet ő úgy, hogy véget vet az életének? Miért akarják mindenáron életben tartani, ha ő ki akar szállni?
Szépen elbúcsúzott mindenkitől, lezárta a dolgokat, hogy ne aggódjunk miatta, ne sajnáljuk és véletlenül se hibáztassuk magunkat, mert neki jobb lesz így.
Ha valaki szépen meg szeretne halni azt miért nem teheti? Miért csak suttyomban ugorhat le a hídról?
Amúgy múltkor a sok nyugtatótól amit a pszichiátrián kapott szabálytalan lett a légzése, majdnem ők ölték meg...
Köszönöm :-)
Ez hasznos segítség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!