Szerintetek apámnak volt igaza?
Figyelt kérdés
Ma apámnak viccből a fejéhez dobtam a párnát, amikor számítógépezett. Erre odajött és fejen vágott. De előtte ő meg amikor számítógépeztem megrúgta a lábamat. Azt mondta, hogy most már soha többet nem fog velem foglalkozni, és leszarja mit csinálok. Erre én azt mondtam, hogy én se fogok vele foglalkozni. Azt mondta, hogy ezt a napot még meg fogom emlegetni, hogy ezt mondtam! Azért egy 23 éves embert ne ütögessen már!
L/23
2012. ápr. 9. 15:08
1/5 anonim válasza:
Egy 23 éves nem dobál mást párnával,ha számítógépezik!
Ha te kisgyerekként viselkedsz,akkor miért várod,hogy felnőttként kezeljen az apád?
2/5 A kérdező kommentje:
De előtte ő meg lábon rúgott ok nélkül, mert nem csináltam semmit!
2012. ápr. 9. 15:19
3/5 anonim válasza:
Apádnak nincs humorérzéke, és/vagy valamivel nagyon megbántottad, vagy nagyon nem úgy élsz, ahogy szeretné.
4/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A mérkőzés döntetlen. Egyikőtöknek sem volt igaza, de az "együttélést" még kicsit gyakorolni kell. Semmi sem dőlt el a tárgybani napon, nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki. Te majd kedvesen odabújsz az Öregedhez, adsz neki egy cuppanóst, és bármit kérsz, meg fogja tenni, ha rajtamúlik. Ilyen marha egyszerű. A lényeg az, hogy a haragot (dühöt, indulatot) próbáld meg mellőzni a kapcsolatból. Menni fog! :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak ideges volt, és így vezette le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!