Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen beteg hülyeségekről?

Figyelt kérdés

[link]

A kitalálók igényelnek valamilyen szigort, vagy pszichológiai kezelést? Teljesen hülyén érzem magam az általános iskolás fejemmel, hogy minden "lány" az osztályból ilyen hülyeségekkel vannak elfoglalva... már nem találok szavakat! Javasoljak nekik valamit? Nekem az az öröm, ha tudok enni, inni, főleg ideülni, tanulni; ameddig ők azért sírnak, mert nem kapnak márkás telefonokat, nincsenek olyan családi állapotban mint én, és sajnáltatják magukat. Ez egy betegség? Felfoghatatlan hülyeségeket árasztanak magukból! Pl.: "Idézetekről" van szó, amit egy gép előtt csücsülő nyomott talál ki. Az idézet bölcs embertől származik, vagy híres embertől! Irodalom órán ez volt a tanagyag, én fejtettem ki hogy mit jelentenek amit a tanár mond, ők meg csak néztek és ültek, mintha egy kivégzést néztek volna.

ARgh :@

2012. ápr. 6. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy te magad sem vagy különb náluk.

Ha valóban okos lennél, nem kéne azt mások torkán lenyomni erővel.

2012. ápr. 6. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Mi közöd hozzá, hogy ők mivel töltik a szabadidejüket? Ha hülyeséggel, akkor hülyeséggel, ettől még nem "beteges", és ne javasolj nekik semmit, hagyd őket békén. Ami nem tetszik, nem kell nézni, nem kell idegesíteni magad miattuk. Ha így teszel, okos leszel, nem pedig csak olyan okoskodó, mint most.
2012. ápr. 6. 15:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! zöld kezecske ;)
2012. ápr. 6. 17:09
 4/8 anonim válasza:
chh-.-"
2012. ápr. 8. 08:25
 5/8 A kérdező kommentje:
ha gondod van, írj kifejlettebb választ! :)
2012. ápr. 8. 19:43
 6/8 anonim válasza:
Oké:) Mi közöd hozzá, hogy ők mivel szórakoznak? Lehet nekik a te szórakozásod lenne "beteg hülyeség", vagy az enyém.;)
2012. ápr. 22. 13:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van... de ha majd nem lesz ki a kaját a szájukba rakják, akkor majd mennek ki az utca sarkára...
2012. ápr. 23. 14:35
 8/8 anonim válasza:
Attól hogy csinálnak egy facebookos oldalt még nem lesznek prostik!-.-
2012. máj. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!