Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez az exem beteg?

Ez az exem beteg?

Figyelt kérdés

Összejöttünk,minden szép és jó volt,de már akkor éreztem,hogy nincs minden rendben azzal a családdal,az anyja folyamatosan azt állította,hogy én leszek a fia felesége stb és,hogy már a fia nézi az eljegyzési gyűrűket (2 hét után hogyisne). A srác nagyon aranyos volt,először rózsát vett,étterem,kabát stb ( úgy éreztem,mintha megakarna vásárolni,mert ezeket 2 hét leforgása alatt) Mondta,hogy neki nagyon jól megy (kiderült,hogy hitelből élnek) És folyamatosan mondta,hogy szerelmes,megtalálta a nagy őt,akit szánt neki a sors stb stb.

Nah mind1 is januártól meg másik arcát mutatta a fiatal ember...és szép lassan kiderültek a hazugságai.

A srác egy nagyon csöndes,visszahúzódó ember...Aki a saját hazugságait elhiszi...Kiderült,hogy a mai napig az ex nőjét szereti és számára minden nő csak egy eszköz,hogy pótolni tudja hiányát... az ex nője táskájával szaladgál az ő sálját hordja és az ő bögréjéből iszik... Még anno találtam egy bugyi gyűjteményt és a régi szeretlek üziket amik a csajtól eredezhetőek és mondta,hogy ne dobjam ki,mert neki ezek emlékek...már akkor kicsit furán néztem,hogy Wtf? (A csajjal felvettem a napokban a kapcsolatot. És lehet,hogy kedves exünk skizo...mert a mai napig hívogatja és írogat a csajnak,annak ellenére,hogy már új párkapcsolata van a srácnak is -.-" Lehet,hogy mentálisan tényleg beteg a srác?mert hazudik folyamatosan,csöndes,vissza húzódó és ha megy valahova vagy valamilyen társasággal találkozik,akkor egészen más arcát mutatja

2012. ápr. 5. 07:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogyha skizofrén lenne az kiderült volna elég hamar. de nem normális amit művel.
2012. ápr. 5. 08:11
 2/9 A kérdező kommentje:
A legjobb,hogy a csaj stílusát próbálja felvenni...próbál úgy viselkedni,mint a ő... szerintem beteges...
2012. ápr. 5. 08:36
 3/9 A kérdező kommentje:
És nem emlékxik,hogy miket hazudgál...mert mindig tagadja vagy az egyik szavával üti a másikat...
2012. ápr. 5. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
hány éves?
2012. ápr. 5. 08:52
 5/9 A kérdező kommentje:
26 éves :D
2012. ápr. 5. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
hát érdemes lenne elmennie egy elmeorvoshoz, mert ez nem normális dolog.(am a skizofrénia eddig kezd manifesztálódni, de kétlem hogy tudathasadásos lenne, mert akkor sokkal gázabb dolgokat művelne.
2012. ápr. 5. 11:21
 7/9 A kérdező kommentje:
És még az ő pólójában mászkál...ilyen good bye kittis :D szerintem nem normális O.o
2012. ápr. 5. 18:03
 8/9 A kérdező kommentje:
azt vettem észre,hogy mindenben az exére próbál hasonlítani...szereti a boci plüssöket (azt is az exe szerette),az ő pólóiban feszeng...
2012. ápr. 5. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg kedves kérdező!

Az exed férfi, vagy nő?

Csak mert nekem inkább széltolónak tűnik, mint betegnek.

Tudja, hogy nem kaphat meg minden nőt, de törekszik rá..

2012. ápr. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!